Παρασκευή 13 Οκτωβρίου 2017

Αποκάλυψη - Έγγραφο της ΕΛ.ΑΣ: Αυτοί είναι οι δολοφόνοι του Μιχάλη Ζαφειρόπουλου




Δολοφονία Μιχάλη Ζαφειρόπουλου

«Οι δολοφόνοι του Μιχάλη Ζαφειρόπουλου ήταν δύο άγνωστοι, μέχρι τώρα, άνδρες που αναζητούνται.

Ο πρώτος ηλικίας 30 - 40 ετών, ύψους 1,80 περίπου, αδύνατος, μελαχρινός, αξύριστος (δύο ημερών) με κοντά σκούρα μαλλιά, ο οποίος πιθανόν φορούσε τζιν παντελόνι χρώματος μπλε και λεπτό μπουφάν χρώματος λευκού.

Ο δεύτερος ήταν ηλικίας 27 έως 40 ετών, 1,65 – 1,70 περίπου, αδύνατος με ανοιχτόχρωμο δέρμα, ξυρισμένος, με κοντά σκούρα μαλλιά, ο οποίος φορούσε παντελόνι και κοντομάνικη μπλούζα χρώματος πιθανόν μπεζ».

Αυτό αναφέρει έγγραφο της ΕΛ.ΑΣ., που αποκαλύπτει «Το Βήμα», σχετικά με την περιγραφή των δύο δραστών της εν ψυχρώ δολοφονίας του γνωστού δικηγόρου, το βράδυ της Πέμπτης (12/10/2017) στο γραφείο του, στην οδό Ασκληπιού 154, στα Εξάρχεια.

Η συγκεκριμένη περιγραφή από την ΕΛ.ΑΣ. βασίζεται στη σχετική μαρτυρία του νεαρού συνεργάτη του Ζαφειρόπουλου που είδε τους δύο δράστες να περιμένουν στον προθάλαμο του γραφείου τον άτυχο δικηγόρο.

Όπως προκύπτει από την ανάλυση του εγγράφου, αλλά και από περαιτέρω πληροφορίες, η ΕΛ.ΑΣ. δεν φαίνεται να διαθέτει ακόμη οπτικό υλικό από κάμερες, ενώ φαίνεται να διαθέτει ορισμένα στοιχεία για την ταυτοποίηση και τα κίνητρά τους από ανάλυση άλλων δεδομένων της ανθρωποκτονίας του δικηγόρου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου