Τρίτη 23 Ιανουαρίου 2018

Το βίντεο φωτιά με την Ειρήνη Λαγούδη στα χέρια της αστυνομίας – «Είναι ντροπή και αίσχος» [pics, vids]

Ευθείες βολές εναντίον όλων όσοι μιλούν για αυτοκτονία της Ειρήνης Λαγούδη, εξαπολύει για ακόμα μια φορά ο αδερφός της, την ώρα που το απόλυτο θρίλερ βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη.
«Κάτι βρωμάει στην όλη υπόθεση. Κάποιοι προσπαθούν να συγκαλύψουν τη δολοφονία της και να την εμφανίσουν ως αυτοκτονία, παραπλανώντας τον κόσμο. Είναι ντροπή και αίσχος» δηλώνει στην εφημερίδα Espresso ο Γιώργος Λαγούδης, ο οποίος μάλιστα έχει δημιουργήσει σελίδα στο facebook με την ονομασία «Δικαίωση για την Ειρήνη Λαγούδη». Στο ίδιο πνεύμα και οι υπόλοιποι στενοί συγγενείς της που ξεσπούν για τον θάνατο της 44χρονης μητέρας.

Καθημερινά πάντως βγαίνουν στη δημοσιότητα νέα στοιχεία και ντοκουμέντα για την Ειρήνη Λαγούδη. Στην εκπομπή ΤΑΤΙΑΝΑ live, προβλήθηκαν δύο βίντεο, στα οποία φαίνεται ότι η 44χρονη πέρασε ευτυχισμένες γιορτές με την οικογένειά της και τα παιδιά της.

Στο ένα βίντεο φαίνεται να τραγουδάει μαζί με την κόρη της και τις φίλες της. Στο άλλο βίντεο, κάνει σχέδια και ζητάει από το παιδί της να την βοηθήσει σε δουλειές. Τίποτα δεν πρόδιδε την τραγωδία που θα ακολουθούσε.

δες το

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου