Παρασκευή, 12 Ιανουαρίου 2018

Survivor 2: Εκτός ο Νέρι Καστίγιο! Ποιος παίρνει τη θέση του;

 
 
«Χθες το μεσημέρι με πήραν και με ρώτησαν αν θέλω ακόμα να πάω».
Αλλαγή της τελευταίας στιγμής στο Survivor 2, καθώς ο Νέρι Καστίγιο δεν θα βρεθεί τελικά στον Άγιο Δομίνικο, αφού την τελευταία στιγμή τους είπε «όχι».
Τη θέση του στην ομάδα των Διασήμων θα πάρει ο....
Ολυμπιονίκης στην κωπηλασία Γιάννης Τσίλης. Την είδηση ανακοίνωσε ο ίδιος, σε συνέντευξή του στον ραδιοφωνικό σταθμό Super FM των Ιωαννίνων.

«Είμαι λίγο στο τρέξιμο από χθες που το έμαθα, και τώρα είμαι στην Αθήνα και τρέχω… Πριν δύο μήνες με κάλεσαν για ένα δοκιμαστικό στην Αθήνα. Πέρασα μια συνέντευξη, μου είπαν ότι τους κάνω και να περιμένω οριστικό τηλέφωνο μέσα σε δέκα μέρες… Πέρασε ένας μήνας, δεν υπήρχε τηλέφωνο και το είχα ξεγράψει. Χθες το μεσημέρι με πήραν και με ρώτησαν αν θέλω ακόμα να πάω. Εγώ θα προσπαθήσω να δείξω τον πραγματικό Γιάννη και από εκεί και πέρα ότι θέλει ας γίνει. Και μια εβδομάδα να πάω και να φύγω, πάλι κερδισμένος θα είμαι, δεν έχω να χάσω τίποτα. Όχι, ο Νέρι Καστίγιο δεν θα είναι, στη θέση του θα είναι ο… Γιάννης Τσίλης. Ήταν να πάει ο Νέρι και τελευταία στιγμή τους είπε όχι και πήραν εμένα», είπε μεταξύ άλλων ο Γιάννης Τσίλης.Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου