Τετάρτη 28 Φεβρουαρίου 2018

Ψάχνουν το «κτήνος» που πέταξε το βρέφος στα σκουπίδια! Βίντεο ντοκουμέντο και περιγραφή υπόπτου

Μια απίστευτη ιστορία. Μια υπόθεση «γροθιά στο στομάχι». Ένα νεκρό βρέφος μέσα σε έναν κάδο στην Πετρούπολη, δείχνει πως η νοσηρή φαντασία του ανθρώπου δεν έχει όρια.
Όλα έγιναν το πρωί της Δευτέρας, 26.02.2018, στη συμβολή των οδών Πίνδου και Ανατολικής Ρωμυλίας στην Πετρούπολη. Ένας άνδρας, ρακοσυλλέκτης, γνωστός στη γειτονιά, έψαχνε σε έναν κάδο. Ούτε εκείνος, αλλά ούτε και κανείς άλλος μπορούσε να φανταστεί τι θα αντίκριζε.
Μέσα σε ένα σεντόνι, μέσα στα αίματα και τυλιγμένο ακόμη με τον ομφάλιο λώρο, ένα νεογέννητο βρέφος.
Δείτε στην συνέχεια του κειμένου το βίντεο ντοκουμέντο
Το νεογέννητο βρέφος ήταν τυλιγμένο σε αυτή την πλαστική σακούλα και οι εικόνες είναι πραγματικά ντροπιαστικές για το ανθρώπινο είδος…

 
βρέφος
Φωτογραφία από: Tatiana Live

«Έχουν» τον ύποπτο;

Η τηλεοπτική εκπομπή Tatiana Live, με την Τατιάνα Στεφανίδου στο Epsilon tv, εξασφάλισε οπτικό υλικό από κοντινές κάμερες ασφαλείας, που ενδεχομένως ρίξουν «φως» σε αυτή την σκοτεινή υπόθεση.
Συγκεκριμένα, απέναντι από τον κάδο όπου βρέθηκε το βρέφος, υπάρχει ένα κατάστημα. Ο καταστηματάρχης, περιγράφει στην εκπομπή όλα όσα κατέγραψαν οι κάμερες που έχει στην επιχείρησή του.
Ένας άνδρας, κρατώντας με το ένα χέρι μια πλαστική σακούλα, περπατά στο πεζοδρόμιο της οδού ανατολικής Ρωμυλίας.
Το ρολόι δείχνει περίπου μεσάνυχτα. Ο άνδρας περνά μπροστά από το μαγαζί, με αυτή την κάμερα να τον καταγράφει.
Φαίνεται να κατευθύνεται προς τον κάδο όπου βρέθηκε το βρέφος, παρατημένο στην μοίρα του… Ένα σημείο – κλειδί είναι πως η κάμερα δεν έχει απευθείας οπτική επαφή με τον κάδο.
Λίγα δευτερόλεπτα μετά, ο άνδρας φαίνεται και πάλι στο πλάνο, χωρίς να κρατά στο χέρι του την πλαστική σακούλα. Ένα μικρό λευκό αυτοκίνητο που έχει σταθμεύσει πρόχειρα μερικά μέτρα πιο δίπλα, του «παίζει» τα φώτα. Ο άνδρας το πλησιάζει και επιβιβάζεται στο όχημα, το οποίο αμέσως «εξαφανίζεται» από το σημείο.
Λεπτομέρεια; Σύμφωνα με όσα προκύπτουν από το βίντεο, ο άνδρας είχε προτεταμένο το χέρι με το οποίο κρατούσε την σακούλα. Μακριά από το σώμα του, δηλαδή, σα να μην… ήθελε να την κρατά.
Υπάρχει περίπτωση μέσα στην σακούλα που πέταξε ο συγκεκριμένος άνδρας να βρίσκονταν το βρέφος;

Η ίδια εκπομπή έδωσε και τη περιγραφή του συγκεκριμένου άνδρα. Σύμφωνα με τις πληροφορίες, πρόκειται για έναν ψηλό άνδρα, περίπου 1.85, σχετικά εύσωμο, με κοντά, σκουρόχρωμα μαλλιά, με μία αραίωση στην κορυφή του κεφαλιού. Επίσης έχει γένια στο πρόσωπο, αλλά όχι πολύ πυκνά και φορούσε ένα τζιν κι ένα μαύρο τζάκετ.
Το δεύτερο σημείο – κλειδί, είναι η ώρα. Ο καταστηματάρχης λέει πως όλα έγιναν μεταξύ 23:45 της Δευτέρας και 00:05 της Τρίτης.
Δείτε στην συνέχεια του κειμένου το βίντεο ντοκουμέντο

Αποκλειστικό βίντεο δείχνει επτά οχήματα!

Η εκπομπή Tatiana Live δημοσιεύει ένα αποκλειστικό βίντεο, από το κλειστό κύκλωμα τηλεόρασης που είναι εγκατεστημένο σε περίπτερο το οποίο βρίσκεται κοντά στον κάδο.
Στο βίντεο φαίνεται και η ώρα κι εδώ είναι το… ζουμί. Μέσα στα είκοσι λεπτά που προαναφέραμε, πέρασαν έξω από το περίπτερο, όλα κι όλα επτά οχήματα.
– Ένα σκουρόχρωμο αυτοκίνητο στις 23:47
– Ένα λευκό, μόλις ένα λεπτό αργότερα, στις 23:48
– Δύο ακόμα σκουρόχρωμα αυτοκίνητα λίγα δευτερόλεπτα μετά
– Ένα μεγάλο ασημί αυτοκίνητο δύο λεπτά μετά τα μεσάνυχτα
– Ένα ακόμη σκούρο όχημα στις 00:04
– Ένα άσπρο, μικρό αυτοκίνητο αμέσως μετά.
Είναι κάποιο από αυτά τα αυτοκίνητα, ένα από αυτά που είδε ο καταστηματάρχης και από το οποίο κατέβηκε ο άνθρωπος που πέταξε την ύποπτη σακούλα στον κάδο;
Ήταν κάποιος από αυτούς ο «άνθρωπος» που πέταξε κυριολεκτικά στα σκουπίδια το βρέφος, έχοντας τυλιγμένο στο λαιμό του ένα σχοινί και στο στόμα του χαρτοπετσέτες, ώστε να μην αφήσει κανένα περιθώριο επιβίωσης στο νεογέννητο μωρό;..
Δείτε το βίντεο που μετέδωσε η τηλεοπτική εκπομπή και δείχνει τα επτά οχήματα να περνούν από το σημείο, αλλά και τα όσα λέει ο άνθρωπος που άκουσε τον ρακοσυλλέκτη

δες το

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου