Τετάρτη 28 Μαρτίου 2018

ΣΟΚ:Αλεξανδρούπολη: 20χρονη φοιτήτρια βρέθηκε απαγχονισμένη στο ίδιο της το σπίτι



Η 20χρονη φοιτούσε στο 1ο έτος της Ιατρικής του Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Θράκης, με καταγωγή από την Αθήνα. Την κοπέλα εντόπισε κλειδαράς, που εισήλθε στο χώρο συνοδευόμενος από εργαζόμενη παρακείμενη της πολυκατοικίας καφέ, την οποία είχαν παρακαλέσει οι γονείς της άτυχης κοπέλας να ελέγξει καθώς είχαν χάσει κάθε επαφή μαζί της για μία ολόκληρη ημέρα. Το σημείωμα φαίνεται να υπογράμμιζε την απογοήτευση της κοπέλας με τη ζωή της....

Ο ιατροδικαστής Παύλος Παυλίδης που κλήθηκε για την αυτοψία απέκλεισε το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας, σημειώνοντας μάλιστα πως η φοιτήτρια ήταν νεκρή εδώ και περίπου δύο μέρες.

Σήμερα θα διενεργηθεί η νεκροψία.


Σοκ προκάλεσε η είδηση πως πριν λίγη ώρα νεαρή φοιτήτρια περί των 20 ετών σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες είναι η αυτόχειρας στο κέντρο της Αλεξανδρούπολης.

Πιο συγκεκριμένα επί της οδού Καραισκάκη ειδοποιήθηκε το ΕΚΑΒ προκειμένου να παραλάβει τη σορό της άτυχης φοιτήτριας.

Την ώρα που συντάσσονται αυτές οι γραμμές ο ιατροδικαστής στο βρίσκεται στο χώρο και διενεργεί την αυτοψία για τον αποκλεισμό του σεναρίου της εγκληματικής ενέργειας, ενώ να σημειωθεί πως δίπλα στην άτυχη φοιτήτρια βρέθηκε και σημείωμα που ενδεχομένως έχει γραφτεί από την ίδια.
Θα υπάρξει νεότερη ενημέρωση.

πηγή: e-evros.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου