Σάββατο 10 Μαρτίου 2018

Απίστευτο: Συνεργάτης της Κατερίνας Καινούργιου κόπηκε και τα χώνει με άσχημο τρόπο στον Ιβάν Σαββίδη !


 
 Με επιστολή που έστειλε στο mediamagazine.gr, αποκαλύπτει το παρασκήνιο της απομάκρυνσής του από τον σταθμό.
Δείτε την επιστολή:

«Πώς ένας διαπλεκόμενος επιχειρηματίας μετατρέπει ένα ψυχαγωγικό κανάλι σε τηλεόραση φαιάς προπαγάνδας;
Ξεκινάει με το χρώμα στο λογότυπο. Στην περίπτωση του ΕΨΙΛΟΝ ήταν κόκκινο. Ο Σαββίδης το άλλαξε σε καφέ! Ακολούθησε η ίδια  η εκπομπή του (πρωινού) καφέ.
Δηλαδή η εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου «Φτιάξε καφέ να στα πω». Εμφανιζόμουν σε αυτή εδώ και ένα χρόνο, στις εννιά το πρωί (από την εποχή του… παλαιού ΕΨΙΛΟΝ). Για σχολιασμό της πολιτικής επικαιρότητας. Σχόλια σκληρά, αλλά δημοσιογραφικά. Με τα ανάλογα βίντεο- αποδείξεις από τις ανακολουθίες του ΣΥΡΙΖΑ.
Τι έλεγαν και τι έκαναν. Ενοχλούσαν τον Σαββίδη , αλλά τα… ανεχόταν (!) Με την υπόμνηση να μην θίγουν τον… Καμμένο. («για τον Τσίπρα πείτε ό,τι θέλετε» )
Μέχρι που προέκυψε το σκοπιανό. Έκοψε ο Σαββίδης τα σχόλιά μου των εννιά για καμμιά εβδομάδα. (αυτός ο ιδιοκτήτης του ΠΑΟΚ και του Macedonia Palace της  Θεσσαλονίκης!)
Έσπασαν τα τηλέφωνα του καφέ ΕΨΙΛΟΝ από οργισμένους τηλεθεατές. Και ο σχολιασμός επανήλθε, αλλά, βέβαια, το ίδιο οξύς. Σχεδόν αποκλειστικά , πλέον, για τα εθνικά θέματα.
Τουρκία, αλλά, πρωτίστως, σκοπιανό. Ο ενδοτισμός στην παραχώρηση του ονόματος της Μακεδονίας. Δεν τα άντεξε ο Σαββίδης, αυτός ο επιχειρηματίας της Μακεδονίας. Και τα έκοψε οριστικά, με γελοία επιχειρήματα και μέσω SMS. Ναι, δεν ανέχεται να θίγονται ο Καμμένος και (μετά το σκοπιανό) ο Τσίπρας! Ακόμη και για δέκα λεπτά μέσα σε μια εκπομπή life style.
Αυτό το νέο καφέ κανάλι διεκδικεί και πανελλαδική άδεια. Για να ενημερώνει δήθεν την ελληνική κοινωνία. Και τώρα στήνει ( στο πόδι)  ενημερωτικές εκπομπές για… ξεκάρφωμα. Με (ομολογημένο, εσωτερικά) σκοπό να γίνουν…ΕΡΤ (όσο πλησιάζουν οι εκλογές).

Ποια η απάντηση της ελληνικής κοινωνίας στον (κάθε) Σαββίδη; Να σβήσει (delete!) από το τηλεκοντρόλ το καφέ πλήκτρο. Αναφορικά, βέβαια, με την ενημέρωση. Γιατί ο ίδιος ο καφές (της Καινούργιου) παραμένει αγνός και αξιοπρεπής. Όπως ακριβώς ο καφές που πίνουν οι απλοί Έλληνες», αναφέρει ο Αργύρης Ντινόπουλος.


πηγή mediamagazine.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου