Σάββατο 3 Μαρτίου 2018

Ηλίας Βρεττός: Οι τελευταίες εξελίξεις στην κατάσταση της υγείας του

 
 
Μετά τα χειρουργεία έρχεται το εξιτήριο... 
 
 
Στο νοσοκομείο παραμένει ο Ηλίας Βρεττός μετά το σοβαρό τροχαίο ατύχημα που είχε ανήμερα της Καθαράς Δευτέρας. Ο γνωστός τραγουδιστής υπέστη πολλαπλά κατάγματα και υπεβλήθη σε ένα σοβαρό χειρουργείο στη λεκάνη και ένα διπλό χειρουργείο σε χέρι και μηρό....

Ευτυχώς, οι επεμβάσεις πήγαν καλά και τώρα, σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, η κατάσταση της υγείας του εξελίσσεται ομαλά. Τη Δευτέρα μάλιστα, αναμένεται να πάρει και εξιτήριο από το Metropolitan, όπου νοσηλεύεται και να επιστρέψει στο σπίτι του.

Την Δευτέρα θα πάρει εξιτήριο και θα επιστρέψει σπίτι. Έχει ήδη περπατήσει με πατερίτσες, αλλά θα χρειαστεί χρόνος για να επανέλθει. Οι γιατροί αναφέρουν πως για να συνέλθει ο ασθενής μετά από τέτοια χειρουργεία χρειάζεται από 2 έως 6 μήνες, ανάλογα με τον οργανισμό”, ανέφερε ο μάνατζερ και στενός φίλος του Ηλία Βρεττού, Λουκάς Καραγιάννης στο TLIFE.

Το σίγουρο πάντως, είναι πως ο Ηλίας; Βρεττός δεν χάνει την αισιοδοξία και το κουράγιο του και θα βγει δυνατότερος από αυτήν την περιπέτεια. Με μια συγκινητική ανάρτηση, μάλιστα, ο γνωστός τραγουδιστής αποκάλυψε στα social media πως έκανε ήδη τα πρώτα του βήματα μετά το χειρουργείο στη λεκάνη.

Tlife.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου