Παρασκευή, 2 Μαρτίου 2018

Survivor: Ο Βασάλος “αδειάζει” Ξένια – Δαλάκα για το θάψιμο στη Σπυροπούλου! «Θέλουν να την εκθέσουν…»

 
 
«Κάθε μέρα προσπαθούν να της χρεώσουν και από κάτι». 
 
 Ο Κωνσταντίνος Βασάλος, στον αέρα του Survivor Πανόραμα, μίλησε κατά της Ξένιας Έβεν και της Κατερίνας Δαλάκα για το θάψιμο στην Κωνσταντίνα Σπυροπούλου.
«Κατηγορήθηκε η Κωνσταντίνα από την Ξένια ότι κάνει κλίκες. Δεν υπάρχει περίπτωση, σε κανένα συμβούλιο, αν η Κωνσταντίνα δεν έχει ασυλία να μην είναι υποψήφια. Οπότε, και παρέα να κάνει με τα αγόρια, υποψήφια θα είναι. Το λέω αυτό γιατί είναι η πιο αδύναμη.

Εφόσον είσαι απομονωμένη από τα κορίτσια δεν πρέπει να βρεις κι εσύ να κάνεις παρέα; Δεν βρίσκω το κακό να μιλάει με τα αγόρια η Κωνσταντίνα και να κατηγορείται με αυτόν τον τρόπο. Τα κορίτσια γενικά επιλέγουν πάντα να κάνουν συγκεκριμένες συζητήσεις μπροστά στην κάμερα.

Δεν λέω ότι μιλάμε μόνο για την Κωνσταντίνα, αλλά έχω δει δυο τρεις φορές που η Ξένια με την Κατερίνα Δαλάκα, όταν έρθει η κάμερα, γιατί αυτή τη συζήτηση μπορούν να την κάνουν και off κάμερα αν θέλουν, αλλά το κάνουν επί τούτου on κάμερα για να εκθέσουν την Κωνσταντίνα. Κάθε μέρα προσπαθούν να της χρεώσουν και από κάτι», είπε ο Κωνσταντίνος Βασάλος.

Δείτε όλα όσα είπε ο Κωνσταντίνος Βασάλος στο Survivor Πανόραμα…

 

δες το

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου