Κυριακή 20 Μαΐου 2018

Χάρι - Μέγκαν: Το ξέφρενο γαμήλιο πάρτι με πίτσες, μπέργκερ, πειράγματα και... παντόφλες!

 

 

Ξεσάλωσαν στη δεύτερη γαμήλια δεξίωση το ζεύγος και οι 200 καλεσμένοι στο οίκημα Φόγκμορ  - Εντυπωσιακή στα λευκά η Μέγκαν - Ο Χάρι έγινε... κοκτέιλ - Τα πειράγματα στον Έλτον Τζον - Το μοναδικό βίντεο από το πάρτι

Αναμφισβήτητα ήταν το γεγονός της χρονιάς. Με βασιλική αίγλη, λάμψη Χόλιγουντ, αλλά και αρκετές δόσεις αντισυμβατικότητας, που χαρακτηρίζει το πριγκιπικό ζεύγος, Χάρι και Μέγκαν αντάλλαξαν χθες όρκους αιώνιας πίστης στο παρεκκλήσι του Αγίου Γεωργίου στο Κάστρο του Ουίνδσορ.

Μετά τον παραμυθένιο γάμο που καθήλωσε στους δέκτες εκατομμύρια ανθρώπους σε όλον τον κόσμο, το πριγκιπικό ζεύγος παρέθεσε μια διαφορετική δεξίωση, το βράδυ του Σαββάτου.

Με την υπέροχη μουσική του Έλτον Τζον, αλλά και φανταχτερά πυροτεχνήματα, η δεύτερη δεξίωση, την οποία παρέθεσε ο πρίγκιπας Κάρολος, έγινε στο οίκημα Φόγκμορ, ένα πανέμορφο κτίριο του 17ου αιώνα, όπου το«παρών» έδωσαν 200 καλεσμένοι.

000_15675N


Η γαμήλια δεξίωση λέγεται ότι είχε επίσης λίγο από την «σκανδαλιάρικη» ομιλία του πρίγκιπα Γουίλιαμ, κουμπάρου του ζεύγους, τα ευχαριστώ της Μέγκαν στη βασιλική οικογένεια που την καλωσόρισε στην «αγκαλιά» της και μία έκπληξη από τον Τζέιμς Κόρντεν.

Να τα πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή. Ο δούκας και η δούκισσα του Σάσεξ, πλέον, Χάρι και Μέγκαν, αναχώρησαν για το οίκημα του Φόγκμορ με μία εντυπωσιακή γαλάζια κάμπριο E-type Jaguar, του 1968. Ένα στιγμιότυπο που έκανε τα φλας να αστράψουν, καθότι στην δεξίωση δεν επετράπη η είσοδος φωτογράφων.

000_15675P


Η Μέγκαν φορούσε μία ολόλευκη αμάνικη τουαλέτα σε στενή γραμμή με την υπογραφή της σχεδιάστριας Stella McCartney, ενώ επέλεξε παπούτσια με μεταξωτό ύφασμα με γαλάζιες σόλες του οίκου Aquazurra.

Στο δεξί της χέρι φορούσε ένα δαχτυλίδι με πέτρα ακουαμαρίνα, το οποίο ανήκε στην αδικοχαμένη πριγκίπισσα Νταϊάνα.

Από την πλευρά του ο πρίγκιπας Χάρι επέλεξε ένα μαύρο σμόκιν.

000_1568JV

Πάρτι με... μαλλί της γριάς, πίτσες και μπέργκερ

Αν και οικοδεσπότης της δεξίωσης ήταν ο πρίγκιπας Κάρολος, το νεόνυμφο ζευγάρι πρόσθεσε τις δικές του προσωπικές πινελιές σε αυτή, μετατρέποντάς τη σε ένα ξέφρενο πάρτι.

Το μενού περιελάμβανε μεταξύ άλλων μαλλί της γριάς, «βρώμικα» μπέργκερ, αλλά και πίτσες για τις μεταμεσονύκτιες πείνες.
pizza


Άλλες πηγές ανέφεραν, ακόμη,  ότι προσφέρονταν στους καλεσμένος κοκτέιλ με ρούμι και τζίντζερ, ως αναφορά στα κόκκινα μαλλιά του Χάρι και το ονόμασαν: «Όταν ο Χάρι γνώρισε τη Μέγκαν»

Στο δείπνο όλα τα πιάτα ήταν από βιολογικά προϊόντα και προσφέρθηκαν «καναπεδάκια» τα οποία είχαν ονομάσει «όταν η άνοιξη συναντά το καλοκαίρι».

000_156798


Τα πειράγματα του Χάρι στον Έλτον Τζον

Ο πρίγκιπας Χάρι χαλαρός και αστειευόμενος σε κάποιο σημείο της εκδήλωσης θέλησε να πειράξει τον σερ Έλτον Τζον. Απευθυνόμενος στους προσκεκλημένους του ρώτησε: «ξέρει κάποιος να παίζει πιάνο;».

Τότε, ο Έλτον Τζον σηκώθηκε και έπαιξε τέσσερα πασίγνωστα τραγούδια του: «Your Song», «Tiny Dancer», «Circle Of Life» και «I’m Still Standing».

Οι νεόνυμφοι χόρεψαν όλη τη νύχτα στο πάρτι που ακολούθησε τον πιο πολυπολιτισμικό βασιλικό γάμο.

Παντόφλες για τα πονεμένα -από τα τακούνια- πόδια

Μάλιστα, το ζευγάρι φαίνεται ότι είχε φροντίσει με κάθε λεπτομέρεια το γαμήλιο πάρτι, προσφέροντας στους καλεσμένους τους παντόφλες, προκειμένου να ανακουφιστούν από την πολύωρη ορθοστασία, αλλά και το χορό πάνω στα τακούνια.

nintchdbpict000407676923


Η πρωταγωνίστρια του «Pretty Little Liars», Τρόιαν Μπελισάριο, «ανέβασε» ένα βίντεο στο οποίο φορά ένα ζευγάρι λευκές μαλακές παντόφλες κάτω από το ροζ φόρεμά τς.

Περπατώντας ξυπόλητη στο χώρο της δεξίωσης κρατώντας στο χέρι τα ψηλοτάκουνά της, ανέφερε: Πόσο υπέροχο είναι αυτό! Επειδή θα βγάλουμε τα παπούτσια, είχαν παντόφλες για εμάς! Παντόφλες! Είμαι πανέτοιμη».

Με βίντεο έσπασε το... πρωτόκολλο η φίλη της Μέγκαν

Από κανένα από τα δυο πάρτι μέχρι στιγμής δεν έχουν δοθεί φωτογραφίες ενώ στους καλεσμένους είχε γίνει σύσταση να μην έχουν μαζί τους μέσα βιντεοσκόπησης.

Η κολλητή της Μέγκαν Μαρκλ, όμως, Τζέσικα Μαλρόνι, παρέβλεψε τους κανόνες και όχι μόνο έβγαλε βίντεο αλλά το πόσταρε και στο λογαριασμό της στο Instagram. Οπως φαίνεται από αυτό, τα πράγματα ήταν όντως πολύ χαλαρά.

Το πάρτι ολοκληρώθηκε με εντυπωσιακά πυροτεχνήματα, τα οποία έκαναν τη νύχτα μέρα στο βρετανικό ουρανό, προς τιμήν των νεονύμφων...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου