Δευτέρα 7 Μαΐου 2018

Ελένη Φουρέιρα: Η εκρηκτική εμφάνιση στο… μπλε χαλί της Eurovision! [pics]



Το… μπλε χαλί της Eurovision έγινε κόκκινο, με την εμφάνιση της Ελένης Φουρέιρα. Η σέξι τραγουδίστρια και φετινή εκπρόσωπος της Κύπρου στη Eurovision εμφανίστηκε ντυμένη με ένα κρεμ φόρεμα και ιδιαίτερα ψηλοτάκουνα, κλέβοντας τις εντυπώσεις. Μαζί της ήταν και οι χορεύτριες που την συνόδευαν ντυμένες στα κόκκινα....

Όπως ήταν φυσικό η Ελένη Φουρέιρα και με αυτήν την εμφάνιση της τράβηξε το ενδιαφέρον όλων των φωτογράφων και δημοσιογράφων που κάλυπταν την εκδήλωση έναρξης της Eurovision στη Λίσαβονα. Πολλοί δημοσιογράφοι θέλησαν να της πάρουν μια δήλωση και εκείνη προσπάθησε να μην χαλάσει χατήρι σε κανέναν. Με υπομονή απάντησε σε όλες τις ερωτήσεις και έβγαλε selfies με τους θαυμαστές της.



Σήμερα το μεσημέρι, η Ελένη Φουρέιρα θα πραγματοποιήσει και την τρίτη της πρόβα. Το βράδυ, μάλιστα, θα γίνει και η εγγραφή όλων των τραγουδιών για λόγους ασφαλείας του πρώτου ημιτελικού, και η Ελένη θα δώσει τον καλύτερο της εαυτό καθώς η εμφάνιση αυτή θα είναι εκείνη που θα βαθμολογηθεί από τις κριτικές επιτροπές.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου