Τετάρτη 23 Μαΐου 2018

Τι έγινε στο ΕΣΡ με το Game of Love; Γιατί ζήτησε αναβολή ο ΑΝΤ1 ;




Κατ’ αρχάς τα στελέχη του τηλεοπτικού σταθμού ζήτησαν αναβολή γιατί όπως υποστήριξαν δεν είχαν προετοιμαστεί κάτι που το Συμβούλιο δεν αποδέχθηκε.


Έτσι τα στελέχη του ΑΝΤ1 υποστήριξαν μεταξύ άλλων πως πρόκειται για ένα «παιχνίδι» αναφέροντας χαρακτηριστικά ότι είναι «παιχνίδι παραπλάνησης κι όχι αποπλάνησης» υποστηρίζοντας μάλιστα ότι έχουν βάλει αυστηρή σήμανση («απαραίτητη η γονική συναίνεση») και ότι αμέσως μετά την προβολή των δύο επεισοδίων έγιναν… διορθωτικές κινήσεις για την «ποιότητα προγράμματος».

Το ΕΣΡ πάντως αναμένεται να αποφανθεί πολύ σύντομα για την «ποιότητα» του συγκεκριμένου προγράμματος και μάλιστα στις αρχές της επόμενης βδομάδας, την ερχόμενη Τρίτη 29 Μαΐου. Χαρακτηριστικό πάντως της στάσης και της τάξης που θέλει να βάλει το Συμβούλιο είναι ότι μετά από αρκετές καταγγελίες θα καλέσει σε απολογία και τον ΣΚΑΪ για το αντίστοιχο ριάλιτι, το «Power of Love».

Σύμφωνα με εκτιμήσεις η απόφαση της Αρχής θα ορίζει και μετακόμιση της προβολής του «Game Of Love» σε πιο βραδινή ώρα, καθώς μπορεί να είναι «απαραίτητη η γονική συναίνεση» αλλά… όλα έχουν την κατάλληλη ώρα…!

newsit.gr-Γρηγόρης Μελάς

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου