Παρασκευή 25 Μαΐου 2018

Η Ελλάδα αποχαιρέτησε τον Χάρρυ Κλυνν (pics&vids)

 

 

ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ ΑΛΕΞΗ ΤΣΙΠΡΑ ΚΑΙ ΠΛΗΘΟΥΣ ΚΟΣΜΟΥ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ «ΑΝΤΙΟ»

Παρουσία του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα, συγγενείς, φίλοι, συνάδελφοι αλλά και το κοινό που τον λάτρεψε, αποχαιρέτησαν το μεσημέρι της Παρασκευής (25/05) τον Χάρρυ Κλυνν, ο οποίος έφυγε από τη ζωή την περασμένη Δευτέρα, σε ηλικία 78 χρόνων.
Πλήθος κόσμου είχε συγκεντρωθεί από νωρίς για να συνοδεύσει τον Χάρρυ Κλυνν στην τελευταία του κατοικία σήμερα στην Καλαμαριά.

xarry klynn kideia16
Δεκάδες στεφάνια είχαν στηθεί στον Ιερό Ναό ξεχωρίζουν. Ανάμεσά τους ξεχώριζαν αυτά του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα, γνωστών καλλιτεχνών όπως του Γιάννη Πάριου και πολλών αθλητικών παραγόντων καθώς ο Χάρρυ Κλυνν είχε ασχοληθεί ενεργά με την ποδοσφαιρική ομάδα του Απόλλωνα Καλαμαριάς.

xarry klynn kideia25

Στη νεκρώσιμη ακολουθία, η οποία εψάλει στον Ιερό Ναό Μεταμορφώσεως του Σωτήρος (Μητρόπολη Καλαμαριάς), παρέστη ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, συνοδευόμενος από τον υπουργό Επικρατείας, Χριστόφορο Βερναρδάκη και την επικεφαλής του Πρωθυπουργικού Γραφείου στη Θεσσαλονίκη, Κατερίνα Νοτοπούλου.

xarry klynn kideia18 copy
Ο πρωθυπουργός μετέβη στην Καλαμαριά μετά τη συνάντηση που είχε με τον δήμαρχο Θεσσαλονίκης, Γιάννη Μπουτάρη, στο δημαρχείο.

Στη Μητρόπολη Καλαμαριάς βρέθηκαν μεταξύ άλλων και οι Αλέξανδρος Τριανταφυλλίδης, Μαρία Κόλλια Τσαρουχά, Γιάννης Αμανατίδης, Βούλα Πατουλίδου, Θεοδόσης Μπακογλίδης, Παναγιώτης Ψωμιάδης και οι καλλιτέχνες Λάκης Λαζόπουλος, Μάρκος Σεφερλής, Έλενα Τσαβαλιά.
 
xarry klynn kideia26
Ο ενταφιασμός έγινε στο κοιμητήριο Καλαμαριάς.
Δείτε βίντεο:
xarry klynn kideia5


Από το πρωί, η σορός τέθηκε σε λαϊκό προσκύνημα, ενώ της εξοδίου ακολουθίας χοροστάτησε ο Μητροπολίτης Νέας Κρήνης και Καλαμαριάς Ιουστίνος. Έντονο είναι βέβαια το ποντιακό στοιχείο καθώς ο Βασίλης Τριανταφυλλίδης όπως ήταν το πραγματικό όνομα του Χάρρυ Κλυνν, τόνιζε πάντα την ποντιακή του καταγωγή για την οποία ήταν υπερήφανος.

xarry klynn kideia14

Υπενθυμίζεται ότι τα τελευταία χρόνια, ο Χάρρυ Κλυνν ζούσε μόνιμα στη Θεσσαλονίκη και είχε δραστηριοποιηθεί στην Τοπική Αυτοδιοίκηση στο γενέθλιο δήμο του, στην Καλαμαριά, όπου είχε εκλεγεί δημοτικός σύμβουλος.

Ήταν καθηλωμένος σε αναπηρικό καροτσάκι και αντιμετώπιζε σοβαρά αναπνευστικά προβλήματα.
Σύμφωνα με πληροφορίες, το βράδυ της Κυριακής κι ενώ βρισκόταν στο σπίτι του, έπαθε κρίση και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο όπου κατέληξε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου