Τρίτη 5 Ιουνίου 2018

ΣΟΚ στον 'Εβρο: Γιος σκότωσε τη μητέρα του




Ανάστατη είναι η κοινωνία της Ορεστιάδας τα τελευταία 24ωρα.  Όλα ξεκίνησαν όταν κάτοικοι του χωριού Χανδρά στην Ορεστιάδα  ειδοποίησαν την αστυνομία ότι έχουν χάσει τα ίχνη της  ηλικιωμένης γυναικάς, η οποία έμενε με τον γιο της.....

Να σημειωθεί ότι ο 60χρονος δράστης που αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματακαι έμενε μόνος με την 86χρονή μητέρα του, άρχισε να λογομαχεί έντονα μαζί της.
Οι τσακωμοί τους κράτησαν για πολύ ώρα, κάποια στιγμή προσπάθησε να την πνίξει και τελικά την σκότωσε χτυπώντας την πολύ δυνατά με τα χέρια του. Χωρίς να έχει συνειδητοποιήσει τί ακριβώς έκανε, κάθισε μέσα στο σπίτι και οι ώρες περνούσαν κανονικά.

Αστυνομικοί εντόπισαν τελικά το πτώμα της γυναίκας μέσα στο σπίτι της και ύστερα από ιατροδικαστική εξέταση προέκυψε ότι η γυναίκα υπέκυψε ύστερα από βαρύτατο τραύμα στο κεφάλι.

Σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχαμε με τον Ιατροδικαστή κ.Παύλο Παυλίδη δήλωσε ότι ο θάνατος ήταν ακαριαίος, ακόμη και η άμεση επέμβαση του ΕΚΑΒ Ορεστιάδας να υπήρχε, δεν θα άλλαζε την κατάσταση

e-evros.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου