Τρίτη 26 Ιουνίου 2018

Ποιες δυο καλλονές " παίζουν " δυνατά για να είναι μέσα στο Next top Model ;



Το ρεπορτάζ τρέχει , τα νέα μπορεί να τα μάθει κάποιος πολύ εύκολα και στα αυτιά μας ήρθαν δυο ονόματα που πάιζουν δυνατά για να είναι μέσα στις διαγωνιζόμενες για το Next top Model. Ο Λόγος για την πανέμορφη .....
και σέξι Ιωάννα Μπέλλα που εδώ και ένα χρόνο έχει μπει δυναμικά στον χώρο της μόδας και έχει αφήσει τις καλύτερες εντυπώσεις χωρίς να προκαλέσει με σκάνδαλα και με την προσωπική της ζωή. Σέξι, μεσογειακή ομορφιά και αν μπει μέσα στο παιχνίδι φαβορί για την πρώτη θέση μιας και ανήκει στην γενιά των κοριτσιών που διαθέτει άψογες αναλογίες, ύψος και ταπεραμέντο.

Image may contain: 1 person, standing and closeup
Η δέυτερη κοπέλα που μαθαίνω οτι έχει δηλώσει συμμετοχή είναι η Μικαέλα Φωτιάδη. Έχει διακριθεί σε διαγωνισμό ομορφιάς στο εξωτερικό ( Miss Universe και Star Hellas )  , έχει σεξ απήλ, έχει γίνει μητέρα και παραμένει το ίδιο όμορφη και με όρεξη για δουλειά. Τέλος να προσθέσω οτι έχουν ακουστεί οτι έχουν δηλώσει και άλλα άτομα " γνωστά " συμμετοχή όπως πχ η Εύη Ιωάννιδου αλλά δεν έχει επιβεβιαωθεί κάτι απο την παραγωγή του παιχνιδιού.
Image may contain: 1 person, selfie and closeup

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου