Παρασκευή 29 Ιουνίου 2018

Survivor: Αποχώρησε ο Γιάννης Τσίλης! Σάστισαν οι Διάσημοι!

 
 
Η κίνηση του Αγόρου όταν άκουσε το αποτέλεσμα. Όσα είπε για την αποχώρηση του από το Survivor ο Γιάννης Τσίλης!
Ο Σάκης Τανιμανίδης ανακοίνωσε πως βάση της κατάταξης που είχε διαμορφωθεί από την 48ωρη ψηφοφορία του Survivor από το παιχνίδι αποχωρεί ο Γιάννης Τσίλης. Η ατομική ασυλία στο προηγούμενο επεισόδιο φαίνεται πως καθόρισε τα πράγματα στο Survivor. Αφού ο Ηλίας Γκότσης κερδίζοντας τη μία από αυτές κατάφερε όχι μόνο να μην βγει όλη η ομάδα των Μαχητών υποψήφιοι, αλλά εν τέλει και να παίξει σημαντικό ρόλο με την επιλογή του να βγάλει υποψήφιο τον Γιάννη Τσίλη.

Συγκεκριμένα στο προηγούμενο επεισόδιο, η Μελίνα Μεταξά και ο Ηλίας Γκότσης ήταν εκείνοι που κατάφεραν να κερδίσουν τους αντιπάλους τους και να σωθούν από την ψηφοφορία στο Συμβούλιο του νησιού που ακολούθησε. Ο Νικόλας Αγόρου ήταν το πρόσωπο που βγήκε από την κάλπη μετά την ψηφοφορία των παικτών στο συμβούλιο του Survivor. Η Μελίνα Μεταξά ψήφισε τον μοναδικό άλλο παίκτη που μπορούσε από την αντίπαλη ομάδα των Μαχητών, δηλαδή τον Πάνο Θεοδώρου. Με τη σειρά του ο Ηλίας Γκότσης έδωσε ως υποψήφιοι προς αποχώρηση τον άντρα της αντίπαλης ομάδας που θεωρεί ισχυρό, τον Γιάννη Τσίλη.

Οι Διάσημοι σάστισαν με την ανακοίνωση του ονόματος του, αλλά από την πλευρά των Μαχητών, ο Νικόλας Αγόρου έδειξε να το χαίρεται ιδιαιτέρως που κατάφερε να παραμείνει. Ο αποχαιρετισμός ήταν δύσκολος με την Κατερίνα Δαλάκα να του λέει να μην φύγει και την Βιργινία Δικαιούλια να μην μπορεί να συγκρατήσει τα δάκρυα της.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου