Πέμπτη 12 Ιουλίου 2018

Survivor: Η Κατερίνα Δαλάκα προκρίθηκε στον ημιτελικό! «Έκλεισε» η τριάδα με Γκότση – Μεταξά!

 
 
Εκτός ημιτελικού έμεινε η Βιργινία Δικαιούλα! Δείτε όσα συνέβησαν με την ανακοίνωση του αποτελέσματος!
Ο προημιτελικός του Survivor πραγματοποιήθηκε απόψε με την ανάδειξη του παίκτη που “έκλεισε” την τριάδα του ημιτελικού. Ο Ηλίας Γκότσης και η Μελίνα Μεταξά, έχοντας εξασφαλίσει τη θέση τους στον ημιτελικό από προχθές, βρίσκονταν σε ρόλο παρατηρητή, όπου περίμεναν να ακούσουν την παίκτρια που θα τους κάνει …παρέα στην επόμενη φάση.

Η Κατερίνα Δαλάκα και η Βιργινία Δικαιούλια “διασταύρωσαν” τα ξίφη τους στον προημιτελικό, με φόντο το τελευταίο εισιτήριο για τον ημιτελικό. Βέβαια, τίποτα δεν ήταν στο χέρι τους, καθώς το τηλεοπτικό κοινό ήταν αυτό που θα καθόριζε την τύχη τους.

Αμέσως μετά το τέλος του αποψινού επεισοδίου, η “καρδιά” του Survivor ξεκίνησε να χτυπά ζωντανά στο Γαλάτσι. Ο Σάκης Τανιμανίδης υποδέχτηκε τις δύο παίκτριες και αμέσως έδωσε το σύνθημα για την έναρξη της ψηφοφορίας.

Οι τηλεθεατές, λοιπόν, ψήφισαν για την παίκτρια που ήθελαν να στείλουν στον ημιτελικό. Με live μετάδοση από το άλσος του Γαλατσίου, ο Σάκης Τανιμανίδης ανακοίνωσε πως η Κατερίνα Δαλάκα πήρε τις περισσότερες θετικές ψήφους και προκρίθηκε στον ημιτελικό.

δες το βιντεο

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου