Τετάρτη 7 Νοεμβρίου 2018

Η έκτακτη σύσκεψη Σαββίδη με στελέχη του Open tv και η δύσκολη συνύπαρξη Στάη - Φουρθιώτη !



Απογοητευτικά συνεχίζουν να είναι τα ποσοστά τηλεθέασης στο OPEN TV. Και μπορεί να είναι ακόμα νωρίς για σαμπάνιες γιατί πρόκειται για ένα νέο εγχείρημα που θέλει χρόνο να δέσει και πάνω από όλα απαιτείται υπομονή και επιμονή.....

Ωστόσο, το πολύ ανησυχητικό στη συγκεκριμένη υπόθεση είναι ότι το τηλεμερίδιο του σταθμού τόσο στο σύνολο όσο και στο νεανικό κοινό είναι χαμηλότερο κι από αυτό του EPSILON TV κάτι που έχει προκαλέσει απανωτά εγκεφαλικά στους υπευθύνους του καναλιού, με μια εξ αυτών να κάνει ραντεβού με άλλο κανάλι και ο νοών νοείτο.


Πάντως προχθες  η Αλκηστις Μαραγκουδάκη βρέθηκε στη Θεσσαλονίκη και πιο συγκεκριμένα στο Μακεδονία Παλλάς (και ανέβασε και φωτό) όπου έγινε μια έκτακτη σύσκεψη με τα στελέχη του OPEN TV και φυσικά το μεγάλο αφεντικό, Ιβάν Σαββίδη που το τελευταίο διάστημα βλέποντας την κατάσταση που επικρατεί στο κανάλι, τα χρήματα που έχει ξοδέψει, αλλά και τους κόπους όλους να μην αποδίδουν δεν είναι και στην καλύτερη κατάσταση και ζητάει πράξεις… και φυσικά νούμερα, που γι’ αυτή τη σεζόν δύσκολα θα έρθουν.


Mάλιστα, οι κακές γλώσσες αναφέρουν ότι τα σκηνικά είναι ένα μεγάλο αγκάθι, τα οποία και χρυσοπλήρωσαν αλλά όπως αναφέρουν πηγές φαίνονται φτηνά και – παλιακά – θα έλεγα εγώ. Παράλληλα, ένα άλλο μεγάλο αγκάθι είναι ο Μένιος Φουρθιώτης, ο οποίος παραμένει στο κανάλι και τους έχει τρελάνει με απανωτά δικαστήρια και μηνύσεις ακόμα και γιατί δεν δουλεύει το ρολόι στο πλατό, ενώ πολλοί λένε ότι Στάη και Φουρθιώτης δεν θα μπορούν εύκολα να συνυπάρξουν για πολύ.



πηγή tinamess.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου