Σάββατο 23 Μαρτίου 2019

Ανατρεπτική εξέλιξη στο διπλό φονικό της Αίγινας! Τι αποκαλύπτει μάρτυρας που γνωρίζει πολλά στο νησί…



«Της είπα να προσέχει γιατί είναι λαμόγιο…» - «Μετά το φονικό κάποιοι βρέθηκαν με πολλά χρήματα».
Άλλη διάσταση στην υπόθεση δίνουν τα όσα αποκάλυψε στο Φως στο Τούνελ, μάρτυρας που γνωρίζει πρόσωπα και πράγματα στην Αίγινα.

Σύμφωνα με τα όσα ανέφερε, πριν την κρίση η Μαρμαρινού είχε γίνει στόχος των τραπεζών στην Αίγινα, που διεκδικούσαν το μεγάλο ποσό που είχε αποταμιεύσει όλα αυτά τα χρόνια. Τόνισε πως κάποιοι τραπεζικοί υπάλληλοι διέρρεαν απόρρητα δεδομένα των καταθετών, που είχαν γίνει το αγαπημένο κουτσομπολιό του νησιού.
Ο μάρτυρας ισχυρίστηκε πως επιτήδειοι συνεργάζονταν με υπαλλήλους των τραπεζών και έπειθαν άτομα με υψηλά ποσά στους λογαριασμούς τους, να προχωρούν σε αναλήψεις. Στη συνέχεια τους πρότειναν να τα επενδύσουν στοχευμένα αλλού για υψηλό επιτόκιο, κάτι που γνωρίζει και η αστυνομία.
Ο ίδιος πιστεύει πως είχε δίκιο ο δικηγόρος της οικογένειας κ. Διαλυνάς όταν είπε στην εκπομπή πως οι δράστες βασάνισαν και σκότωσαν μ’ αυτόν τον φρικτό τρόπο τα θύματα όχι για να βρουν χρήματα, αλλά για να μην επιστρέψουν αυτά  που είχαν πάρει από την Μαρμαρινού.
«Η Ειρήνη με είχε ρωτήσει τι είδους άνθρωπος ήταν ένα συγκεκριμένο άτομο. Της είπα να προσέχει γιατί είναι λαμόγιο, που εμφανίζεται ως επιχειρηματίας πρώτης γραμμής. Αυτός και η παρέα του, ενώ χρωστούσαν πολλά, ξαφνικά βρέθηκαν με πολλά χρήματα. Τους έψαξε κανείς μετά τη δολοφονία;» είπε χαρακτηριστικά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου