Κυριακή 14 Ιουλίου 2019

ΣΟΚ: Σε κώμα μετά από τροχαίο ο Όγκνιεν Κούζμιτς



Ο άσος του Ερυθρού Αστέρα μεταφέρθηκε εσπευσμένα σε νοσοκομείο του Βελιγραδίου....


Σοκ στο παγκόσμιο μπάσκετ, καθώς ο Σέρβος σέντερ, Ογκνιέν Κούζμιτς, νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση σε νοσοκομείο του Βελιγραδίου μετά από τροχαίο ατύχημα.
Συγκεκριμένα το αυτοκίνητο που οδηγούσε και στο οποίο επέβαινε και ο φίλος του Μπόγκνταν Ίλιτς, βρισκόταν στην εθνική οδο προς την Μπάνια Λούκα, όταν ένα άλλο όχημα βρέθηκε στο αντίθετο ρεύμα και συγκρούστηκαν.
Για το τροχαίο εξέδωσε ανακοίνωση και ο Ερυθρός Αστέρας όπου αναφέρει ότι ο Κούζμιτς φέρει πολλαπλά τραύματα στο κεφάλι και στο στήθος. Αμέσως διακομίστηκε σε νοσοκομείο του Βελιγραδίου και εντός των επόμενων ωρών αναμένονται περισσότερα για τη σοβαρότητα της κατάστασής του.
O διεθνής σέντερ μεταφέρθηκε με ελικόπτερο στο Βελιγράδι.
Όπως αναφέρει η Telegraf, ο Κούζμιτς, φέρει τραύματα στο κεφάλι και στο στήθος, έχει σπάσει το σαγόνι του ενώ αυτή τη στιγμή βρίσκεται σε κώμα. Όπως είπε ο γιατρός Βλάντα Ντάγιτς ευτυχώς δεν υπάρχει εγκεφαλική αιμορραγία ωστόσο η κατάστασή του κρίνεται κρίσιμη και γι' αυτόν τον λόγο είναι αναγκαίο να διακομιστεί άμεσα στα επείγοντα περιστατικά του νοσοκομείου του Βελιγραδίου.
12-2-830x0.jpg
01
Το αμάξι του Κούζμιτς μετά το τροχαίο

Η ανακοίνωση του Ερυθρού Αστέρα

«Ο Ερυθρός Αστέρας ενημερώνει με θλίψη τους Σέρβους φιλάθλους ότι τα ξημερώματα της Κυριακής, ο παίκτης μας και διεθνής, Όγκνιεν Κούζμιτς, έπεσε θύμα σοβαρού τροχαίου.
Ο Όγκνιεν έχει υποστεί σοβαρές βλάβες στο κεφάλι και στο στήθος, και λόγω της ιδιαιτερότητας των τραυματισμών, είναι σε εξέλιξη η επείγουσα μεταφορά του στο Βελιγράδι.
Ο Ερυθρός Αστέρας θα ενημερώσει τους φιλάθλους, όταν συγκεντρώσει πλήρεις πληροφορίες και λαμβάνοντας πάντα υπ’ όψι την ιδιωτικότητα του Όγκνιεν Κούζμιτς και της κρισιμότητας της κατάστασης»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου