Πέμπτη 19 Δεκεμβρίου 2013

Η Κωνσταντίνα Μιχαήλ Στο Playboy [Μάρτιος 1999] Επιστροφή στα χρόνια της αθωότητας



Η Κωνσταντίνα Μιχαήλ, έτσι αβίαστα και αβασάνιστα, μας θύμισε πριν λίγες μέρες τη γυμνή, ολόγυμνη, τίγκα ολόγυμνη φωτογράφισή της στο Playboy. Εμείς φυσικά ψάξαμε σκονισμένα αρχεία, ντάνες γεμάτες περιοδικά και βρήκαμε αυτή την επική φωτογράφιση στην οποία η Κωνσταντίνα σε πάει στα χρόνια της αθωότητας, της ανεμελιάς και του αγνού εφηβικού έρωτα. Εκεί, στο μακρινό 1999.



Από το 1999 έχουν αλλάξει πολλά. Τόσα που είναι πιο δύσκολο να πω αν έμεινε κάτι ίδιο. Το πρώτο που μου έρχεται στο μυαλό είναι το εκπληκτικό κορμί της Κωνσταντίνας Μιχαήλ.


Βέβαια σε αυτή τη φωοτογράφιση το είδαμε σε όλο του το μεγαλείο. Το είδαμε όπως πρέπει να θωρείται ένα πραγματικό έργο τέχνης.


Με μηδαμινά καλύμματα και στεγανά σε μυαλό και σώμα.


Και με αυτή τη φωτογράφιση, η Κωνσταντίνα Μιχαήλ μάς πηγαίνει σήμερα πίσω στα χρόνια που νιώθαμε καρδιά, στομάχι και μυαλό να πεταρίζουν στο θέαμα κάθε τέτοιας φωτογράφισης.


Πίσω στα χρόνια που τέτοιες φωτογραφίσεις γίνονταν από γυναίκες με πραγματικά αψεγάδιαστο κορμί, φυσικό με όλη τη σημασία της λέξεως -φαινόμενο που στις μέρες μας έχει παντελώς εκκλείψει.



Σε αφήνω να δεις όλες τις φωτογραφίες με την ησυχία σου και να αναπολήσεις:

δείτε και άλλες φώτο

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου