Κυριακή 13 Ιουλίου 2014

Σακίρα και Κάρλος Σαντάνα στην «προθέμανση» για τον μεγάλο τελικό

 

 

Η Κολομβιανή τραγουδίστρια θα ξεσηκώσει τα πλήθη στους ρυθμούς του «La La La» - Μέσα σε 18 λεπτά θα «παρελάσουν» οι 32 ομάδες της διοργάνωσης - Στην τελετή θα λάβουν μέρος περισσότερα από 1.000 άτομα - Ξεχωριστός ο ρόλος του τροπαίου

Kάθε μεγάλο παιχνίδι θέλει και το κατάλληλο ζέσταμα....

Κάπως έτσι σκέφτηκαν οι υπεύθυνοι της οργανωτικής επιτροπής για την τελετή λήξης του φετινού Μουντιάλ που θα πραγματοποιηθεί δύο ώρες πριν τη σέντρα του μεγάλου τελικού στο Μαρακανά και γι' αυτό κάλεσαν το βαρύ πυροβολικό: Σακίρα, Κάρλος Σαντάνα και Γουάικλιφ Ζαν.

Η Κολομβιανή τραγουδίστρια θα αναλάβει να ξεσηκώσει για τρίτη φορά σε Μουντιάλ τους οπαδούς καθώς θα τραγουδήσει το τραγούδι La La La (Brazil 2014) με τη βοήθεια του Καρλίνος Μπράουν.  Το 2010 η Σακίρα είχε τραγουδήσει “Waka Waka” στα γήπεδα της Νότιας Αφρικής και το 2004 είχε «κουνήσει» τους φιλάθλους στους ρυθμούς του “Hips don’t lie”.



Ο Κάρλος Σαντάνα από την πλευρά του θα ερμηνεύσει το επίσημο τραγούδι της διοργάνωσης με τίτλο  “Dar um Jeito (We Will Find A Way)” συνοδεία του Αϊτινού Γουάικλιφ Ζαν και του Βραζιλιάνου Αλεξάντρ Πιρές.



Βραζιλιάνικο χρώμα στην τελετή θα αναλάβουν να δώσουν ο Αλεξάντρ Πιρές και η  Ιβέτ Σανγκαλό, οι οποίοι θα τραγουδησουν τραγουδία της χώρας της σάμπα την ώρα που  περίπου 400 μέλη της GRES Academicos do Grande Rio θα αναλάβουν να δώσουν το ρυθμό στα πλήθη.





Συνολικά η τελετή λήξης, στην οποία θα λάβουν μέρος περισσότερα από 1.000 άτομα, θα έχει διάρκεια 18 λεπτά και αποτελέσει έναν φόρο τιμής στο ποδόσφαιρο και τις τέσσερις αξίες του (Ελευθερία, Αλληλεγγύη, Πάθος και Διαφορετικότητα). Στο πλαίσιο της τελετής θα παρουσιαστούν οι 32 του τουρνούα με επίκεντρο τους δύο φιναλίστ: Γερμανία και Αργεντινή.

Ξεχωριστή θέση επιφυλάσσουν οι διοργανωτές στο τρόπαιο το οποίο θα βρεθεί στο κέντρο του γηπέδου συμβολίζοντας την παρουσία των δύο ομάδων που θα μονομαχήσουν για την κατάκτησή του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου