Τρίτη 22 Ιανουαρίου 2019

Έγραψε ιστορία ο Τσιτσιπάς - Προκρίθηκε στα ημιτελικά του Αυστραλιανού Όπεν (pics+vids)




Στέφανος Τσιτσιπάς - Όλες οι ειδήσεις: Θρίαμβος για τον Στέφανο Τσιτσιπά και την ελληνική αντισφαίριση. Ο Έλληνας πρωταθλητής του τένις προκρίθηκε τις πρώτες πρωινές ώρες της Τρίτης (ώρα Ελλάδος), στα ημιτελικά του Αυστραλιανού Όπεν....

Ούτε ο Ισπανός Ρομπέρτο Μπαουτίστα Αγούτ (Νο.24 της παγκόσμιας κατάταξης) μπόρεσε να σταθεί εμπόδιο στην ξέφρενη πορεία του Στέφανου Τσιτσιπά στα court της Αυστραλίας.

Twitter/ @AustralianOpen
 
Ο Έλληνας πρωταθλητής ήταν εκπληκτικός σε ένα ακόμα παιχνίδι διάρκειας 3 ωρών και 14 λεπτών στην Μελβούρνη, που έγινε σε 24 βαθμούς θερμοκρασία, απέναντι σε έναν αντίπαλο, που επίσης έπαιζε στον πρώτο του προημιτελικό σε Major αλλά στα 30 του χρόνια, φτάνοντας από εννέα νίκες στη σειρά και έχοντας επικρατήσει μέσα στο 2019 των Τζόκοβιτς, Βαβρίνκα και Τσίλιτς, ενώ έχει κατακτήσει και το τουρνουά της Ντόχα.
Να σημειωθεί ότι για μία ακόμα φορά ο Στέφανος Τσιτσιπάς είχε την συμπαράσταση των Ελλήνων ομογενών της Μελβούρνης,που πανηγύρισαν τον ιστορικό θρίαμβο του 20χρονου πρωταθλητής μας.

«Nομίζω ότι είναι παραμύθι»

«Ζω το όνειρό μου. Νομίζω ότι είναι παραμύθι, αλλά είναι απλά η αλήθεια. Όταν έλεγα στην αρχή της χρονιάς πως ένας από τους στόχους μου είναι να πάω στην ημιτελική φάση ενός Grand Slam, νόμιζα ότι είμαι τρελός, αλλά να που έγινε», τόνισε ο Τσιτσιπάς στη συνέντευξή του μέσα από το court, μετά τη λήξη του αγώνα, εξακολουθώντας να γράφει στη Μελβούρνη «χρυσή» ιστορία για το ελληνικό τένις και τον ελληνικό αθλητισμό.

Δείτε τις δηλώσεις του Στέφανου Τσιτσιπά, αμέσως μετά το νέο θρίαμβό του

 δες το

tsitsipas-1.jpg
01
Twitter/ @AustralianOpen

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου