Δευτέρα 8 Ιουλίου 2019

Κυριάκος Μητσοτάκης: Δάκρυσαν τα παιδιά του στην ορκωμοσία

Μεγάλη η συγκίνηση για τον νέο πρωθυπουργό και την οικογένειά του....

Με όλη του την οικογένεια στο πλευρό του, ο νέος πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, μετέβη το μεσημέρι της Δευτέρας στο Προεδρικό Μέγαρο για την ορκωμοσία. Η σύζυγός του Μαρέβα με ένα λευκό σύνολο και οι δυο κόρες του Δάφνη και Σοφία και ο γιος του Κωνσταντίνος ήταν μαζί του.
Η οικογένεια περπάτησε την Ηρώδου Αττικού και έφτασαν στο Προεδρικό Μέγαρο προκειμένου να παραστούν στην ορκωμοσία του Κυριάκου Μητσοτάκη. Παρούσες ήταν και οι τρεις αδερφές του Κυριάκου Μητσοτάκη.

Στο Προεδρικό Μέγαρο τους υποδέχθηκε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος. Είχαν μια σύντομη συνάντηση και στην συνέχεια ακολούθησε η ορκωμοσία του νέου πρωθυπουργού. Ο νέος πρωθυπουργός ορκίστηκε με θρησκευτικό όρκο και η συγκίνησή του ήταν έντονη. Τον Κυριάκο Μητσοτάκη όρκισε πρωθυπουργό ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος.

Αφού έπεσαν οι απαραίτητες υπογραφές μετά την ορκωμοσία, ο Κυριάκος Μητσοτάκης αγκάλιασε θερμά την σύζυγό του Μαρέβα και ένα ένα τα τρία του παιδιά. Η συγκίνηση του νέου πρωθυπουργού ήταν μεγάλη αλλά και η χαρά του αφού δεν έπαψε λεπτό να χαμογελάει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου