Δευτέρα 15 Ιουλίου 2019

Δέσποινα Βανδή: Παραμένει στο OPEN και στο X Factor!

«Επομένως είμαστε πάρα πολύ χαρούμενοι και μπορούμε να το πούμε με βεβαιότητα ότι θα είναι η παρουσιάστρια του X Factor».....

Πολλά είχαν ακουστεί και γραφτεί για τη Δέσποινα Βανδή και το τηλεοπτικό της μέλλον. Όλα έδειχναν ότι η γνωστή τραγουδίστρια δεν θα παρουσίαζε, τελικά, το X Factor και ότι βρισκόταν στον… δρόμο για τον ΣΚΑΙ. Η κατάσταση ξεκαθαρίστηκε, πλέον, η Δέσποινα Βανδή φωτογραφήθηκε σήμερα για το μουσικό talent show, σύμφωνα με τον Παύλο Σταματόπουλο και την Κατερίνα Ζαρίφη.

«Αυτή την ώρα η Δέσποινα Βανδή φωτογραφίζεται για την παρουσίαση του X Factor και το λέμε γιατί γράφτηκαν και ακούστηκαν πάρα πολλά», είπε αρχικά η Κατερίνα Ζαρίφη.

«Έχουν ακουστεί κι έχουν γραφτεί πάρα πολλά πράγματα σε σχέση με την παρουσία της Δέσποινας Βανδή στο X Factor. Είναι επίσημο, νομίζω, από τη στιγμή που φωτογραφίζεται για το συγκεκριμένο πρότζεκτ που έρχεται το φθινόπωρο εδώ στο OPEN. Θα είναι η παρουσιάστρια του μεγαλύτερου talent show που υπάρχει στην Ελλάδα και στον κόσμο όλο. Επομένως είμαστε πάρα πολύ χαρούμενοι και μπορούμε να το πούμε με βεβαιότητα ότι θα είναι η παρουσιάστρια του X Factor», πρόσθεσε ο Παύλος Σταματόπουλος.

Δείτε όσα ειπώθηκαν στον αέρα του OPEN…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου