Πέμπτη 19 Ιουλίου 2012

Γρηγόρης Αρναούτογλου:Μένω στο Mega!!



«Είμαι εκνευρισμένος και εξοργισμένος γιατί δεν ξέρω ποιοι κυκλοφορούν αυτές τις φήμες και με τι σκοπούς», δηλώνει ο Γρηγόρης Αρναούτογλου στην «Espresso» για τα «περίεργα» σενάρια που κυκλοφόρησαν ξαφνικά χθες, σύμφωνα με τα οποία ο πετυχημένος παρουσιαστής τα «έσπασε» με το Mega και έκλεισε με τον Alpha.




Ας πάρουμε, όμως, τα πράγματα από την αρχή: πριν από αρκετές μέρες (όπως είχαμε αναφέρει σε σχετικό δημοσίευμα) ο Γρηγόρης Αρναούτογλου συναντήθηκε με τον διευθυντή προγράμματος του Mega Πέτρο Μπούτο για να συζητήσουν τι θα κάνουν την επόμενη σεζόν. Οπως είχαμε αναφέρει, οι δύο πλευρές ήθελαν να συνεχίσουν την πετυχημένη συνεργασία τους, αλλά έπρεπε πρώτα να ξεκαθαρίσουν ορισμένα… οικονομικής φύσης θέματα προτού πέσουν οι υπογραφές. 

Στο σημείο δε αυτό να σημειώσουμε ότι τα «οικονομικής φύσης» θέματα δεν είχαν να κάνουν με μεταξύ τους διαφορές, αλλά σε σχέση με τη γενικότερη οικονομική κρίση, αφού στο κανάλι της Μεσογείων περίμεναν να δουν τι χρήματα θα έχουν να διαθέσουν για το πρόγραμμα της επόμενης σεζόν. 

Αλλωστε, ήταν από την αρχή ξεκαθαρισμένο από το Mega πως ο «Ομορφος κόσμος» είναι σε προτεραιότητα, αφού διέγραψε πολύ πετυχημένη πορεία, αλλά το κανάλι ήθελε να γνωρίζει πόσα ακριβώς χρήματα θα μπορούσε να διαθέσει για την παραγωγή του. Οπως και έγινε, αφού σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες της «Espresso», σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχαν μετά από λίγες μέρες οι δύο πλευρές διευκρινίστηκαν και οι τελευταίες λεπτομέρειες, ενώ δόθηκε η εντολή να ετοιμαστούν τα συμβόλαια. 

Και ενώ λοιπόν στο κανάλι της Μεσογείων γνωρίζουν ότι όλα είναι καλά και πως την επόμενη σεζόν θα έχουν στο δυναμικό τους ξανά τον πετυχημένο παρουσιαστή, ξαφνικά χθες δημοσιεύματα που κυκλοφόρησαν στο Διαδίκτυο προκάλεσαν συναγερμό! Τα σενάρια αυτά ήθελαν τον Γρηγόρη Αρναούτογλου να τα έχει σπάσει με το Mega, και μάλιστα να έδωσε τα χέρια με τον Alpha για να συνεργαστεί την επόμενη σεζόν, παρουσιάζοντας βραδινή εκπομπή τρεις φορές την εβδομάδα. 

Ωστόσο η αλήθεια είναι εντελώς διαφορετική, αφού σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχαμε μαζί του ο «Αρνι» μάς ξεκαθάρισε πως «δεν ισχύει κάτι τέτοιο. Οι σχέσεις μου με το Mega είναι πολύ καλές, και μάλιστα τις επόμενες μέρες θα υπογράψω και για την επόμενη σεζόν. Ολα είναι καλά και του χρόνου θα είμαι πάλι στο Mega».

Μάλιστα, στην ερώτηση γιατί πιστεύει ότι βγήκε ξαφνικά αυτή η «περίεργη» φήμη που τον ήθελε να έχει ήδη πραγματοποιήσει ραντεβού και να έχει συμφωνήσει με τον Alpha, ο Γρηγόρης μάς είπε πως «είμαι εκνευρισμένος και εξοργισμένος γιατί δεν ξέρω ποιοι κυκλοφορούν αυτές τις φήμες και με τι σκοπούς, αλλά δεν σκοπεύω να δώσω κάποια συνέχεια!» 

Τέλος καλό, όλα καλά λοιπόν, παρά τα «ύποπτα» αυτά σενάρια, αφού ο Γρηγόρης Αρναούτογλου θα συνεχίσει και την επόμενη σεζόν στο Mega, όπως και οι τηλεθεατές να απολαμβάνουν τον «Ομορφο κόσμο» του.  


Το βιντεο εδώ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου