Κυριακή 28 Σεπτεμβρίου 2014

Γύρω από την tv:Διαβάστε τη 9η έκδοση της στήλης και σοκαριστείτε!

Αχ εδώ είμαστε και σήμερα.Κλασσικά Κυριακή και πάμε να σχολιάσουμε τι έγινε σε αυτό το
τηλεοπτικό τοπίο που έχει ενδιαφέρον.

Βασικά θα ξεκινήσω με μία αποκλειστική είδηση που είχα που αφορά την κρατική τηλεόραση.Μετά το ¨Κάθε τόπος μία ιστορία¨ στη Νερίτ σχεδιάζουν και νέο τηλεπαιχνίδι για την απογευματινή τηλεόραση.Καλό αυτό,αρκεί να βάλουν κάποιον πιο συμπαθητικό παρουσιαστή.

Γεγονότα και θαύματα στο στρατόπεδο του Alpha.Πανικός από τη Δευτέρα πρωί σε σχέση με τα νούμερα του ¨Σπίτι μου σπιτάκι μου¨.Σας λέω υπήρξε στέλεχος που έβαλε τη γραμματέα του να του πάρει την πίεση.Πάντως το αυτί του
Κοντομηνά δεν ιδρώνει.Λέει ότι θα το στηρίξουμε το Κωνσταντινάκι.

Δεν είπαμε όμως για τη μεγαλύτερη βόμβα,η οποία ήταν τα νούμερα τα χθεσινά.Ο Άλφα κατέκτησε την τέταρτη θέση.Πρώτο το Εψιλον,μετά το Skai μετά το Star.Όλοι προτείνουν δουλειά πίσω από τις κάμερες,αλλά η πραγματικότητα είναι άλλη.Θέλει δουλειά μπροστά από τις κάμερες και συγκεκριμένα να ξεκουμπιστεί η κεντρική παρουσιάστρια.Α ο Λουδάρος βρίσκει σιγά σιγά το χώρο του και βελτιώνεται.

Έψιλον σκίζει!Η Λαμπίρη σε μία πάρα πολύ ανταγωνιστική ζώνη είναι κοντά σε ένα 7% και πραγματικά τα πάει εξαιρετικά.Κατσούλης-Καραβάτου σκίζουν,όπως και ο Μένιος Φουρθιώτης.Πρέπει να υπάρξει δουλειά στην εκπομπή του Πάτρα και αλλαγές στο πάνελ,διότι τα νούμερα είναι χαμηλά αλλά σταθερά.Με αγωνία περιμένει ο σταθμός την πρεμιέρα της Μελέτη με το ¨Hatstag¨,αλλά και το νέο πρόγραμμα που θα παρουσιάζει σε λίγο καιρό η Ναταλία Γερμανού.Πάντως το κανάλι αυτό κερδίζει τη μάχη.

Ζαλίστηκα με το θέμα Κωστόπουλος.Έλεος.Είναι απλό!Δεν το έγραψε αυτός το κείμενο,ωστόσο μία χαρά επωφελήθηκε από τη μεγάλη διαφήμιση για το νέο του site.Ο Κωστόπουλος παίζει πολύ καλά το παιχνίδι και όντως το site του έχει ανέβει.Αλλά μην ασχολούμαστε άλλο.

Η νέα εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου με τίτλο ¨Μία¨ μου άρεσε.Βρήκα μία παρουσιάστρια να θέλει να παίξει με μία ομάδα και μία ομάδα νέων ανθρώπων που το έχουν.Είναι όλοι πολύ καλοί,έχουν χαβαλέ και είναι διαβασμένοι.Επιτέλους είδαμε νέα πρόσωπα τα οποία έχουν ταλέντο,διότι είχαμε απογοητευτεί από αυτά του ¨Καλοκαίρι Παντού¨.Η Τατιάνα είναι ειδική στα κοινωνικά θέματα και κάνει πολύ καλές συνεντεύξεις με ενδιαφέρον,ενδιαφέρουσα μαγειρική,αλλά και ομάδα.Ωραίο πλατό,αλλά η εκπομπή μοιάζει πολύ με αυτή της Μενεγάκη.

Θαρρώ ωστόσο πως δεν θα χάσει τη μάχη η Ελένη Μενεγάκη,απλά η Στεφανίδου θα κάνει μεγαλύτερα νούμερα από αυτά που έκανε η Μελέτη.Μη ξεχνάμε και την μεγάλη διαφήμιση που έγινε στη Μελέτη(όπως στον Κωστόπουλο) με το θέμα της έξωσης σπιτιού.Ε είπε η Ελένη με τόση διαφήμιση σιγά μην κάνω και trailer και αλλαγές στην ομάδα.

Ίσως με τον καιρό η Τάτι πάρει κεφάλι,όταν το θέμα με την Ελένη έχει ξεφουσκώσει.

Και ξεκίνησε και το ¨Ρουά Ματ¨!Μέτριο σήριαλ με κακές ερμηνείες.Χαμηλά νούμερα,αν και ανεβαίνει το τελευταίο διάστημα

Λοιπόν!Σήμερα ξεκινάει το ¨Μπρούσκο¨ στην Prime time με διπλό επεισόδιο και από αύριο στην απογευματινή ζώνη κανονικά.Περιμένω να επιβεβαιωθώ όταν είχα προβλέψει ότι το ¨Όνειρο Ήταν¨ θα πατώσει.Ήδη χωρίς το ¨Μπρούσκο¨ κάνει περίπου 25%,φανταστείτε τι έχει να γίνει από αυτή την εβδομάδα.

Με δύο πρεμιέρες θα ξεκινήσει αύριο η εβδομάδα.Το πρωί στις 10 ξεκινά ο Γιώργος Λιάγκας και η Φαίη Σκορδά στον Ant1 και τρεις ώρες μετά η Ελένη Μενεγάκη στον Alpha.Για να δούμε...εδώ θα είμαστε να τα σχολιάσουμε.

Νοέμβριο θα κάνουν πρεμιέρα οι ¨Ράδιο Αρβύλα¨.Κλασικά η τετράδα της Θεσσαλονίκης αργούν καθυστερημένα.Χαλαρρααααααα!!!!!!!

Ξαφνικά μάθαμε και για την Prime time των 2 μεγάλων καναλιών.Δευτέρα 6 Οκτωβρίου ξεκινά η ¨Μάνα Χ ουρανού¨ στις 9 και η σειρά θα προβάλλεται κάθε Δευτέρα και Τρίτη.Την ίδια εβδομάδα ξεκινά και η ¨Μοντέρνα Οικογένεια¨ κάθε Πέμπτη και Παρασκευή στις 9.Το ¨Music school¨ ξεκινά την Τετάρτη 8 του μηνός και θα παίζει και κάθε Κυριακή στις 9.Μέσα στο Νοέμβριο θα δούμε ¨Εθνική Ελλάδος¨ και Δικαίωση¨.Τον Δεκέμβριο τα ¨Κλεμμένα Όνειρά¨,τον Ιανουάριο το ¨Κάτω Παρτάλι¨ και το Νοέμβριο ¨Οι Ηρωίδες¨.

Ο Αντ1 θα ξεκινήσει μία εβδομάδα αργότερα.Στις 13 του μηνός ξεκινά στις 9.15 η σειρά ¨Συμμαθητές¨ και στις 10.15 το ¨Ταμάμ¨,την Τρίτη και Τετάρτη θα παίζονται οι τρίχες στις 10.15,την Πέμπτη η εκπομπή του Σούλη  και την Παρασκευή η ¨Εκδρομή¨!Όλα αυτά στις 10.15.Εδώ θα είμαστε για να σχολιάσουμε όλες τις σειρές.

Πάντως μάθαμε πράγματα και για τα ¨Καρντάσιανς¨.Θα παίζονται 3 φορές την εβδομάδα.Κάθε Τρίτη,Τετάρτη και Παρασκευή στις 10.15.Οι συντελεστές είναι ίδιοι,ενώ το studio θα αλλάξει αρκετά.Η εκπομπή θα βγαίνει live και θα κρατήσει το κομμάτι των ανατρεπτικών καλεσμένων.Επίσης θα αυξηθούν οι φάρσες,οι μεταμφιέσεις,τα τραγούδια και τα παιχνίδια.Επιπρόσθετα δεν αποκλείονται να γίνονται και μεγάλες ζωντανές συνδέσεις,όπως στο ¨Πολύ την Κυριακή.Τέλος αυτό το extra που μάθαμε είναι το εξής.Αν η σειρά κάνει μεγαλύτερα ποσοστά από το 25% και είναι πρώτη στη ζώνη προβολής της,τότε θα ζητηθεί το ενδεχόμενο να διπλασιαστεί η διάρκεια της εκπομπής εκτός της Τρίτης..

Ρωτήσαμε,μάθαμε και είναι οριστικό.Ο Τάσος Χαλκιάς θα συμμετέχει στο β κύκλο της σειράς ¨Κάτω Παρτάλι¨,απλά δεν θα εμφανιστεί στα πρώτα 2 επεισόδια.

Στέλιος Παπαδόπουλος!Σας λέει κάτι το όνομα?Λοιπόν είναι αυτός που γράφει τα κείμενα με το Μάρκο Σεφερλή για τις επιθεωρήσεις και θα βρίσκεται στην ομάδα του πρωινού από τις 13 Οκτώβρη που ξεκινά.Όπως μάθαμε έχει κλέψει τις εντυπώσεις.

Το αντίθετο συμβαίνει με το Στέλιο Κρητικό,που έχει απογοητεύσει τους ιθύνοντες του Mega με την παρουσία του.Ε βέβαια με τους κοιλιακούς δεν πας μπροστά...

Ύστερα άκουσα ότι η Ελεονώρα Μελέτη για τη νέα της εκπομπή θα πάρει μέχρι και ναρκωτικά,για να δούμε πως αντιδρά σε αυτές τις ουσίες ένας παρθένος οργανισμός.Να το δούμε και αυτό και τι στον κόσμο...

Φυσικά ξέχασα να αναφέρω και άλλη μία καυτή πληροφορία.Η Γερμανού μετά το φτύσιμο που είχε από τον Ant1 αναζήτησε τηλεοπτική στέγη και στον Alpha,αλλά της είπαν ότι δεν υπάρχει διαθέσιμος χρόνος.Έτσι θα συμβιβαστεί με το Έψιλον!

Χωρίς αμφιβολία η νικήτρια των τελευταίων χρόνων στην tv είναι η Μαρία Μπεκάτωρου,αφού είναι και το καλύτερο παιδί.Με δύο πετυχημένες εκπομπές αποτελεί ένα απρόσμενο brand name.

Ψάχνω να βρω κάτι άλλο να ολοκληρωθεί και αυτή η στήλη,αλλά δεν βρίσκω!Α βρήκα!Ρε Φραγκολιά πες και εσύ κάτι στο ¨Happy Day¨,διότι είσαι σαν μουγκός.Έλεος...

Ώρα να πηγαίνω και σήμερα!Εμείς θα τα πούμε την επόμενη εβδομάδα με πολύ πολύ ρεπορτάζ και κριτική στα πρόσωπα και γεγονότα της τηλεόρασης.Μέχρι τότε πολλά φιλιά και καλή εβδομάδα σε όλους!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου