Τρίτη 7 Αυγούστου 2012

HOT: Οι έξι πιο σέξι Ελληνίδες που πέρασαν από τον διαγωνισμό Playmate (photos)



Το θερμόμετρο σήμερα θα ξεπεράσει τους 40 βαθμούς Κελσίου. Η χώρα απ΄άκρη σ΄άκρη έχει μετατραπεί σε καμίνι. Εμείς αποφασίσαμε να κάνουμε μια δροσερή βουτιά στη λίστα με τις πιο σέξι και εντυπωσιακές κυρίες που πέρασαν από τον ελληνικό διαγωνισμό του Playboy.
Διαλέξαμε τις έξι πιο εκρηκτικές – αν και η αλήθεια είναι ότι δυσκολευτήκαμε καθώς η μία είναι πιο καυτή από την άλλη – και σας τις παρουσιάζουμε. Υπάρχουν βέβαια και κάποιοι που θα πουν ότι οι εμφανίσεις των συγκεκριμένων κοριτσιών θα ανεβάσουν ακόμα περισσότερο τη θερμοκρασία.

Κάτια Δέδε, Playmate του 2010. Όταν φόρεσε το στέμμα της πιο σέξι παρουσίας δεν ήταν λίγοι όσοι είπαν ότι οι καμπύλες της ήταν μάλλον…περιορισμένες για μια κλασική Playmate. Εμείς πάλι δεν έχουμε καμία αντίρρηση.
Όλγα Φαρμάκη. Μπορεί στο διαγωνισμό του 2006 να έφυγε χωρίς τίτλο κατάφερε όμως να καθιερωθεί στο χώρο. Από μοντέλο, celebrity και από εκεί κορίτσι του Θέμου, ο Όλγα Φαρμάκη μέχρι σήμερα σκανδαλίζει.
Χρύσα Δρακάκη. Κέρδισε το στέμμα της Super Star στο διαγωνισμό του 2009. Προσπάθησε όπως κάθε μοντέλο που σέβεται τον εαυτό του να γίνει παρουσιάστρια χωρίς μεγάλη επιτυχία, κάτι βέβαια που δεν έχει ιδιαίτερη σημασία.
Σύλβια Παπαδάκη. Η εντυπωσιακή κρητικοπούλα κέρδισε τον πρώτο τίτλο στο διαγωνισμό του 2008 και σήμερα έχει βρει τη θέση της στις πασαρέλες.
Νάταλι Θάνου. Playmate του 2007 αφού έκανε τον κύκλο της στο χώρο του modeling πλέον μας συστήνεται ως τραγουδίστρια.
Βάσω Κολλιδά. Μία από τις πιο εντυπωσιακές Playmate κέρδισε τον τίτλο το 2006. Μετά το πέρασμα της από την παρουσίαση στην εκπομπή «Κους-Κους» πλέον συστήνεται ως σχεδιάστρια μόδας.

ΠΗΓΗ: real.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου