Σάββατο 1 Σεπτεμβρίου 2012

Δέσποινα Βανδή:Το αποκαλυπτικό φόρεμα της στην πρεμιέρα

Για την πρώτη εμφάνιση της Δέσποινας, η Αλεξάνδρα διάλεξε ένα μάξι φόρεμα με σκίσιμο στο πλάι που αποκαλύπτει τα υπέροχα πόδια της. Πρόκειται για μια τουαλέτα με ένα ώμο σε μεταλική ιριδίζουσα απόχρωση με την υπογραφή του Δημήτρη Πέτρου.Τα ψηλοτάκουνα παπούτσια της είναι του Ιωάννη Γιαμουρίδη.




Η Δέσποινα Βανδή μαζί με τον Αντύπα και τους Vegas έκαναν πρεμιέρα το βράδυ της Πέμπτης στο Posidonio παρουσιάζοντας ένα πρόγραμμα που συνδυάζει τις σημερινές επιτυχίες με παλιά λαϊκά κομμάτια.


Η Αλεξάνδρα Κατσαΐτη που επιμελείται πάντα την εικόνα της Δέσποινας δημιούργησε 3 υπέροχες εμφανίσεις αναδεικνύοντας το υπέροχο σώμα της. Για ακόμη μια φορά η Αλεξάνδρα κάνει καταπληκτική δουλειά με τη συνεργασία Ελλήνων σχεδιαστών στηρίζοντας την ελληνική σκηνή της μόδας. Ο Δημήτρης Πέτρου, η Maria Patelis, ο Βρεττός Βρετάκος και ο Ιωάννης Γιαμουρίδης είναι οι άνθρωποι που κρύβονται πίσω από τα υπέροχα looks.

Για το ντουέτο με τον Αντύπα η Δέσποινα επέλεξε ένα λευκό φόρεμα σε αρχαιοελληνικό ύφος από μεταξωτό ζέρσεϊ με την υπογραφή της Maria Patelis.



 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου