Παρασκευή 7 Σεπτεμβρίου 2012

Το δράμα γνώστης παρουσιάστριας



O θάνατος χτύπησε την πόρτα γνωστής παρουσιάστριας. Η ξανθιά καλλονή, που έχει στεφθεί βασίλισσα σε διαγωνισμό ομορφιάς, βιώνει ένα δράμα που μόνο ο χρόνος μπορεί να το απαλύνει. Πότε όμως δεν θα ξεχάσει ένα από τα πιο αγαπημένα της πρόσωπα που έχασε ξαφνικά και πρόωρα τη ζωή του μετά από τροχαίο ατύχημα...


Η αναγνώριση κλήσεων στο κινητό της τηλέφωνο έδειξε έναν από τους πιο γνωστούς της αριθμούς. Στην άλλη άκρη της γραμμής ήταν η αδερφή του Γιώργου, του πιο στενού φίλου της TV persona. 

Οι δείκτες του ρολογιού έδειχναν 6.00 το πρωί και ένα τηλεφώνημα τέτοια ώρα σίγουρα δεν προμήνυε κάποια ευχάριστη έκπληξη. Η Αντρη Καραντώνη απάντησε με αγωνία και φόβο. Οι λυγμοί της αδερφής του αγαπημένου της φίλου Βάσως δεν άφηναν περιθώρια. Κάτι κακό είχε συμβεί... Η Σταρ Κύπρου αγωνιωδώς προσπαθούσε να ηρεμήσει την αδερφή του φίλου της. Οταν η Βάσω σταμάτησε τα αναφιλητά, τότε η παρουσιάστρια κόντεψε να καταρρεύσει.

«Με πήρε η αδελφή του τηλέφωνο στις 6.00 το πρωί. Εκείνη την ώρα κοιμόμουν και πετάχτηκα έντρομη από το κρεβάτι μου. Την άκουγα να κλαίει. Οταν μου είπε ότι πέθανε ο Γιώργος, έχασα τη γη κάτω από τα πόδια μου. Στην αρχή σοκαρίστηκα. Δεν μπορούσα να πιστέψω το κακό που είχε γίνει. Ξέσπασα σε λυγμούς» λέει με βουρκωμένα μάτια στην «Espresso» η Αντρη και συνεχίζοντας τη συγκλονιστική της αφήγηση προσθέτει: 

«Αμέσως ντύθηκα και πήγα στο σπίτι της οικογένειας του Γιώργου. Η ατμόσφαιρα ήταν πολύ φορτισμένη. Για πρώτη φορά στη ζωή μου συνειδητοποίησα ότι η ζωή είναι πολύ μικρή. Σήμερα είμαστε, αύριο δεν είμαστε...»

Ο κολλητός φίλος της Αντρης Καραντώνη, η οποία έχει στεφθεί Σταρ Κύπρου και παρουσιάζει την εκπομπή «Για Μπανάκι» στο Μega Κύπρου μαζί με τον Τάσο Θεοδώρου και τον Βαγγέλη Ευαγγέλου, απουσίασε από τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις καθώς δεν μπορούσε να συνέλθει από το δυσάρεστο γεγονός.
 
«Δεν μπόρεσα να πάω στην εκπομπή για μερικές μέρες. Δεν ήμουν καλά ψυχολογικά. Ηθελα να είμαι στο πλευρό της φίλης μου της Βάσως» αναφέρει στην «Espresso», ενώ στη συνέχεια εξηγεί τις συνθήκες κάτω από τις οποίες έχασε τη ζωή του ο 26χρονος φίλος της. «Τον χτύπησε ένα αυτοκίνητο την ώρα που ήταν σταματημένος με τη μοτοσικλέτα του σε ένα φανάρι. Δεν μπορώ να πιστέψω ότι ο Γιώργος δεν είναι πια εδώ. Δεν μπορώ να πιστέψω πως ένας τόσο καλός άνθρωπος έφυγε τόσο γρήγορα και άδικα από τη ζωή...»

Οταν η ξανθιά καλλονή θυμάται στιγμές από τη ζωή του φίλου της, με δυσκολία συγκρατεί τα δάκρυά της: «Ο Γιώργος ήταν κάτι περισσότερο από καλό παιδί. Δούλευε στην οικοδομή και πέρασε πολύ δύσκολα στη ζωή του. Εργάζονταν συνεχώς για να συντηρήσει την οικογένειά του. Ηταν πολύ ήσυχος. Τη μηχανή την είχε ένα χρόνο. Δεν ήταν από τα παιδιά που έχουν τρέλα με τις μηχανές και την ταχύτητα. Δεν θα ξεχάσω ποτέ τη θλίψη που είχε συνεχώς στα μάτια του. Ο Θεός παίρνει τα καλά παιδιά...»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου