Παρασκευή 7 Δεκεμβρίου 2012

Δείτε τον γνωστό μουσικοσυνθέτη που πιάσαν με ναρκωτικά


Είναι από τους γνωστότερους συνθέτες στην χώρα μας, έχει συνεργαστεί με Βοσκόπουλο, Πανταζή, Βόσσου, Αντύπα ενώ το όνομα του έχει εμπλακεί και στην Eurovision........


Ο Μ.Ψ συνελήφθη και κατηγορείται για κατοχή ναρκωτικών ουσιών μιας και βρέθηκαν κατά τη διάρκεια της σύλληψης του πάνω από 400 γρ. χασίς και κρατείται στην ΓΑΔΑ ενώ ήδη έχει περάσει εισαγγελέα και αύριο θα οδηγηθεί στον Ανακριτή.

Ο γνωστός μουσικοσυνθέτης υποστηρίζει πως είναι ο ίδιος χρήστης ναρκωτικών ουσίων.

Όλα ξεκίνησαν αργά το απόγευμα της Τετάρτης, όταν στα γραφεία της Δίωξης Ναρκωτικών της Ασφάλειας Αττικής έφθασε μια πληροφορία που έλεγε πως στο διαμέρισμα του 63χρονου στην περιοχή της Άνω Γλυφάδας γίνεται διακίνηση ναρκωτικών. Οι αστυνομικοί κατέστρωσαν επιχείρηση και λίγο μετά τις δέκα το βράδυ, όταν είδαν τον μουσικοσυνθέτη να βγαίνει από το σπίτι του, τον πλησίασαν και του ζήτησαν να περάσουν στο διαμέρισμα.

 Εκεί βρισκόταν και η 45χρονη φίλη του. Αφού τους υπέδειξε το μέρος όπου είχε κρυμμένα τα ναρκωτικά στη συνέχεια πέρασαν χειροπέδες στον ίδιο και τη γυναίκα – η οποία δηλώνει άεργη – και τους οδήγησαν στα κεντρικά της Ασφάλειας. Εκεί σχηματίστηκε δικογραφία για κατοχή ναρκωτικών, ο ίδιος επιμένει να δηλώνει πως τα είχε για προσωπική του χρήση.

planet-greece.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου