Παρασκευή 8 Φεβρουαρίου 2013

Ποιοι θα εμφανιστούν στον ελληνικό τελικό της Eurovision;



Διαθέσιμα από σήμερα και έναντι 20 ευρώ είναι τα «μαγικά» χαρτάκια για τον ελληνικό τελικό της Eurovision, με κάποιους να παραπονιούνται πως η τιμή είναι ακριβούτσικη για τις μέρες που ζούμε κι άλλους να λένε ότι οι εκπλήξεις που θα έχει το event αξίζουν τα χρήματα αυτά!

Tο «Εurosong 2013 -  A Mad Show» θα γίνει την Δευτέρα, 18 Φεβρουαρίου, στο «Gazi Music Hall» (Ιερά Οδός 7 – 11) και θα μεταδοθεί απευθείας από την ΕΤ1.  
Με παρουσιαστές την Δέσποινα Βανδή και τον Γιώργο Καπουτζίδη, ο ελληνικός τελικός, σε σκηνοθεσία Φωκά Ευαγγελινού, υπόσχεται πολλές εκπλήξεις, ενώ θα κορυφωθεί με την επιλογή του τραγουδιού που θα στείλουμε τον Μάιο στο Μάλμε της Σουηδίας!
Στη σκηνή θα δούμε έξι νικητές της Εurovision, οι οποίοι θα παρουσιάσουν τα τραγούδια, που νίκησαν στο διαγωνισμό σε ολοκαίνουργια ντουέτα με δημοφιλείς νέους Έλληνες τραγουδιστές: Dima Billan, Ruslana, Alexander Rybak, Marija Serifovic, Βίκυ Λέανδρος και Έλενα Παπαρίζου θα «συναντήσουν» τουςDemy, Vegas, Ήβη Αδάμου, Ελευθερία Ελευθερίου, Κώστας Μαρτάκης,  MEΛΙSSES και  Ελένη Φουρέιρα.
Τα εισιτήρια προπωλούνται από τα καταστήματα «Γερμανός» και από την ιστοσελίδα boxoffice.gr.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου