Πέμπτη 9 Μαΐου 2013

Η Κατερίνα Ζαρίφη πιο sexy από ποτέ..



"Ποτέ δεν άφησα την ζυγαριά να καθορίζει την ευτυχία ή τη δυστυχία μου. Είναι λάθος να περιμένεις την χαρά από την ζυγαριά σου... Είναι μύθος ότι εάν μια γυναίκα έχει καμπύλες ή παραπάνω κιλά δεν μπορεί να είναι σέξι και θηλυκή" δήλωσε μεταξύ άλλων η Κατερίνα Ζαρίφη στο περιοδικό "Hello".
Η πάντα χαμογελαστή παρουσιάστρια και ραδιοφωνική παραγωγός είπε ότι το XL-S Medical Fat Binder την βοήθησε να χάσει κιλά με φυσικό τρόπο σε συνδυασμό με σωστή διατροφή, αλλά είπε ότι η "μεταμόρφωσή" της ξεκίνησε από το πρωϊνό στον "Ant1" με τον Νίκο Μουτσινά. Από τότε έχει χάσει 20 κιλά.
"Όσο μεγαλώνεις καταλαβαίνεις ότι δεν πρέπει να μάχεσαι την θηλυκή πλευρά σου, αλλά να την αγκαλιάζεις... Ήμουν φανατική φεμινίστρια, αλλά είχα φτάσει στο άλλο άκροτου φεμινισμού, ότι δηλαδή τα superior όντα είναι οι γυναίκες. Δεν ισχύει, όμως και λυπάμαι που το λέω... Πίστευα ότι η θηλυκότητα είναι αδυναμία... Η θηλυκή πλευρά δεν είναι μια ξανθιά bimbo, που νιαουρίζει όλη την ώρα, αλλά μια σύγχρονη γυναίκα που βγαίνει δυναμικά στη ζωή και προσέχει το γυναικείο της στοιχείο, όχι για τους άλλους, αλλά για τον ίδιο της τον εαυτό".

"Πίστευα ότι η θηλυκότητα είναι αδυναμία... Η θηλυκή πλευρά δεν είναι μια ξανθιά bimbo, αλλά μια σύγχρονη γυναίκα που βγαίνει δυναμικά στη ζωή"

Η Κατερίνα Ζαρίφη μίλησε ακόμα στο εβδομαδιαίο περιοδικό για τον σύντροφό της, Γιάννη και την ημισυγκατοίκηση μαζί του: "Η καθημερινή επαφή είναι λίγο απειλητική για τον έρωτα. Είναι καλό να μένει και μόνο του ένα ζευγάρι και να έχει χρόνο για τον εαυτό τυο και τους φίλους του... Είμαι μαζί με τον Γιάννη γιατί είναι άνθρωπος διαχυτικός, που σου λέει αυτό που σκέφτεται, που κάθε μέρα θα μου πει ότι είμαι όμορφη και ότι είναι χαρούμενος που είμαστε μαζί".

"Πολλές φορές γίνομαι έξαλλη με όσα γράφονται για την Ελένη Μενεγάκη. Θεωρώ ότι η καλύτερη αντίδραση είναι η άγνοια και η αδιαφορία"

Στην ερώτηση εάν έχει πληγωθεί από δημοσιεύματα δήλωσε: "Από την στιγμή που είσαι άνθρωπος με καρδιά και συναισθήματα, θα πληγωθείς εάν διαβάσεις ή ακούσεις κάτι αρνητικό για σένα. Επηρεάζομαι μόνο από δημοσιεύματα ανθρώπων που εκτιμώ, όχι από ανώνυμα άρθρα ή blogs... Πολλές φορές όμως έχω παρατηρήσει ότι γίνομαι έξαλλη με όσα γράφονται για την Ελένη (σ.σ. Μενεγάκη). Τα μισά δεν ισχύουν. Θεωρώ ότι η καλύτερη αντίδραση είναι η άγνοια και η αδιαφορία".
Ποια ήταν η πιο δύσκολη τηλεοπτική της στιγμή;
"Γενικότερα δύσκολη ήταν η περίοδος που κάναμε το πρωϊνό με τον Νίκο στον Ant1. Υπήρχαν δυσκολίες λόγω του γενικότερου κλίματος, αν και backstage η εκπομπή είχε πολύ γέλιο. Είχε, όμως, ένα κόψιμο πρωτοβουλίας και μια συνεχόμενη κριτική που δημιουργούσαν ένα περίεργο κλίμα σε όλους μας. Ήταν δύσκολο μετά από όλα αυτά να βγαίνεις και να κάνεις τον παλιάτσο".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου