Τρίτη 20 Μαΐου 2014

Εκλογές 2014: Σαρωτική επικράτηση του Αχιλλέα Μπέου στο δήμο Βόλου - Τα επίσημα αποτελέσματα!

 

Ένα από τα πιο πολυσυζητημένα πρόσωπα των τελευταίων χρόνων, ο Αχιλλέας Μπέος κέρδισε  τη μάχη της πρώτης Κυριακής για το δήμο του Βόλου.

Τα αποτελέσματα με την ενσωμάτωση στο 94,83% δείχνουν τον πρώην πρόεδρο του Ολυμπιακού Βόλου να προηγείται με 38,147% και να ακολουθεί ο Μαργαρίτης Πατσιάντας με 24,91%. Οι δυο τους θα αναμετρηθούν στον δεύτερο γύρο της επόμενης Κυριακής...



Στη δήλωσή του ο νικητής των εκλογών στο Δήμο Βόλου, Αχιλλέας Μπέος, ευχαρίστησε τους δημότες Βόλου και τόνισε ότι βούλησή τους ήταν να διώξουν ότι παλιό, φθαρμένο, γεμάτο αγκυλώσεις και κομματικές εξαρτήσεις από την πόλη του Βόλου και να υποδεχτούν ένα νέο καινούργιο, άφθαρτο, δημιουργικό, χωρίς καμία πολιτική εξάρτηση.

«Αυτό μας δίνει μεγαλύτερη δύναμη στην προσπάθεια που κάνουμε για να γυρίσουμε σελίδα στο Βόλο», τόνισε. Συμπλήρωσε δε ότι η απόφασή του να ασχοληθεί με τα κοινά της κοινωνίας του Βόλου, έχει να κάνει με το να ενώσει, παρά να διχάσει. «Στον αν αλλάζει αυτή η κατάσταση ή όχι την επόμενη Κυριακή, αυτό θα το αποφασίσει ο κόσμος, η κάθε Βολιώτισσα και ο κάθε Βολιώτης και όχι τα κόμματα και οι πολιτικές εξαρτήσεις», ανέφερε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου