Σάββατο 28 Ιουνίου 2014

Μουντιάλ 2014: Καρέ καρέ η αναχώρηση της Εθνικής για... Κόστα Ρίκα (ΦΩΤΟ-VIDEO)

 

 

Μετά από 20 μέρες παραμονής, η Εθνική ομάδα αποχαιρετά το Αρακαζού για να πετάξει στο Ρεσίφε, ενόψει της μεγάλης αναμέτρησης με την Κόστα Ρίκα, για τους “16” του Μουντιάλ. Δίπλα της -για μια ακόμη φορά- ο κόσμος της περιοχής, που την χειροκρότησε κατά την έξοδο της από το ξενοδοχείο – Επόμενη... στάση, το Ρεσίφε

Στην τελική ευθεία για τον “τελικό” με την Κόστα Ρίκα μπαίνει η Εθνική ομάδα. Οι διεθνείς αναχώρησαν το βράδυ της Παρασκευής (ώρα Ελλάδας) από το φιλόξενο Αρακαζού, με προορισμό το Ρεσίφε και με στόχο να.. σοκάρουν το παγκόσμιο ποδόσφαιρο, ξεπερνώντας το εμπόδιο της Κόστα Ρίκα!

 Οι κάτοικοι της πόλης, που όλο αυτό τον καιρό στάθηκαν στο πλευρό των διεθνών, δεν θα μπορούσαν να λείπουν και από την αναχώρηση της Γαλανόλευκης από το ξενοδοχείο.


Αρκετοί υπέγραψαν σε φανέλες της ομάδας, βγήκαν φωτογραφίες με Βραζιλιάνες, ενώ πριν επιβιβαστούν στο πούλμαν έβγαλαν μια αποχαιρετιστήρια φωτογραφία, υπό τις ιαχές του κόσμου που είχε μαζευτεί.







Οι σκηνές ήταν ιδιαίτερα συγκινητικές με τους Έλληνες να ευχαριστούν τους κατοίκους για την στήριξη που έχουν προσφέρει στην ομάδα καθ’ όλη την παραμονή της στην πόλη. Μάλιστα, κάποιοι δεν άντεξαν τη συγκίνηση και έφτασαν στο σημείο να δακρύσουν (ειδικά κάποιες μικρές νεαρές κοπέλες).



Αυτός που... τράβηξε τα βλέμματα  ήταν ο Γιώργος Σαμαράς, ο οποίος σημείωσε το νικητήριο τέρμα κόντρα στην Ακτή Ελεφαντοστού, στην αυλαία των ομίλων, αλλά και ο Ορέστης Καρνέζης, που πάντα αποτελεί… πόλο έλξης, κυρίως στον γυναικείο πληθυσμό.

ΦΩΤΟ http://globoesporte.globo.com
ΦΩΤΟ http://globoesporte.globo.com

ΦΩΤΟ http://globoesporte.globo.com
ΦΩΤΟ http://globoesporte.globo.com

Έτσι, η Εθνική μας ομάδα είπε "αντίο" στο Αρακαζού και "πετάει" για το Ρεσίφε, ενώ μετά το τέλος του αγώνα με την Κόστα Ρίκα όλοι μας ευχόμαστε να μην πάρει το αεροπλάνο της επιστροφής,αλλά να ταξιδέψει στο Σαλβαδόρ για τον προημιτελικό κόντρα σε Ολλανδία ή Μεξικό...

δες τα βίντεο εδώ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου