Δευτέρα 30 Ιουνίου 2014

Αποκλειστική συνέντευξη στο ¨Γύρω από την tv¨!Η Τίνα Μεσσαροπούλου μιλάει για όλους και για όλα!

1)Πως είδατε τη φετινή τηλεοπτική σεζόν?

Ήταν μετά από αρκετά χρόνια ενδιαφέρουσα από κάθε άποψη. Μεταγραφές έγιναν, συμβόλαια υπογράφηκαν γιατί το τελευταίο διάστημα αποτελούσαν είδος προς εξαφάνιση,  οι ίντριγκες έκαναν αισθητή την παρουσία τους στο τηλεοπτικό γίγνεσθαι και γενικά εμείς
οι του τηλεοπτικού ρεπορτάζ αποκτήσαμε ξανά αντικείμενο... εργασίας!  

2)Το "Happy Day" έκανε την έκπληξη σε μία ενημερωτική ζώνη?

Απέδειξε ότι πάντα υπάρχει κοινό που ενδιαφέρεται για πιο χαλαρές εκπομπές όπου η ενημέρωση δεν έχει τον πρωταγωνιστικό ρόλο. Η Σταματίνα Τσιμτσιλή αποτελεί πλέον μια υπολογίσιμη τηλεοπτική αξία, ενώ η Ελένη Τσολάκη αποκτά σιγά- σιγά τηλεοπτική οντότητα.

3)Ποιο είναι το μυστικό της επιτυχία τους ζεύγους Λιάγκα-Σκορδά και πως κρίνετε τα μέλη του φετινού πάνελ τους?

Η χημεία που έχει το ζευγάρι μεταξύ του, αλλά νομίζω ότι πλέον μπορούμε να μιλάμε για ένα brand name σε μια πρωινή ζώνη που τα τελευταία χρόνια ανδροκρατείται κόντρα στο πρότυπο της Ελληνίδας της διπλανής πόρτας που είχε επικρατήσει τα τελευταία 20 και πλέον χρόνια στην ελληνική τηλεόραση. Όσο για τα μέλη του πάνελ νομίζω ότι δεν είναι σε θέση να καθορίσουν το αποτέλεσμα, αλλά σίγουρα χρειάζονται βελτιώσεις. Για παράδειγμα, ο Γιώργος Λιανός πρέπει να απελευθερωθεί ακόμα περισσότερο, ενώ η Λάουρα Νάργες δεν κατάφερε να ανταποκριθεί και γι' αυτό και θα αντικατασταθεί.

4)΄Τι λάθη έκανε το Πρωινό Μου?

Βασίστηκε στην ίδια συνταγή των Λιάγκα- Σκορδά και συνήθως η απομίμηση είναι κατώτερη του πρωτότυπου. Επίσης, ο Πέτρος Κωστόπουλος δεν κατάφερε να απενοχοποιηθεί πλήρως από το γεγονός ότι είναι άντρας και κάνει πρωινό.

5)Θεωρείτε πως η Ελεονώρα Μελέτη πρέπει επιτέλους να αλλάξει τηλεοπτικό προσανατολισμό?

Θα έπρεπε να το είχε κάνει ήδη. Φυσικά, η ίδια το ήθελε πολύ από την προηγούμενη σεζόν, αλλά δεν την άφησαν τελικά με αποτέλεσμα η παραμονή της σε μια ζώνη και μια εκπομπή που δεν θέλει, να κάνει κακό στην ίδια και μόνο.

6)Ελένη Μενεγάκη!Πρέπει να δοκιμαστεί και σε κάτι διαφορετικό?

Εγώ έχω πει πολλές φορές ότι θα ήθελα να δω την Ελένη σε κάτι άλλο, ίσως ένα talk show, μιας και βάζει τα γυαλιά σε αρκετές "αυθεντίες" του χώρου, αλλά η ίδια δεν το τολμά.

7)Εγωιστική η στάση του Νίκου Μουτσινά να μην κάνει το Δέστε τους?

Σοφή θα έλεγα κίνηση, αλλιώς θα γινόταν ακόμη μια Ελεονώρα μόνο και μόνο για να υπάρχει στην ελληνική τηλεόραση. Θαυμάζω στον Νίκο το γεγονός ότι παίρνει το ρίσκο, γνωρίζοντας ότι η αποχώρησή του από τον alpha μπορεί να του στοιχίσει...

8)Το κέρδισε φέτος το στοίχημα ο Φώτης με τη Μαρια,αλλά και η Τατιάνα Στεφανίδου?

Ήταν από τις καλύτερες χρονιές του Φώτη και της Μαρίας. Είναι δυο επαγγελματίες που δουλεύουν πολύ την εκπομπή τους και πίσω από τις κάμερες. Όσο για την Τατιάνα είναι άνθρωπος που δεν το βάζει κάτω και πάντα ξέρει να πιάνει τον παλμό της εποχής.

9)Πέρασε η μόδα των τούρκικων σήριαλ?

Έτσι, φαίνεται, αλλά η αλήθεια είναι πολύ διαφορετική. Τα κανάλια με τις επιλογές τους απαξίωσαν το συγκεκριμένο τηλεοπτικό προϊόν. Για πόσο καιρό να μείνει πιστός ένας τηλεθεατής όταν ξέρει ότι με την πρώτη δυσκολία η "χ" σειρά θα κοπεί και για να δει το τέλος της θα πρέπει να αναγκαστεί να αγοράσει το DVD. Τις ίδιες πρακτικές ακολούθησαν τόσο το MEGA όσο και ο ΑΝΤ1. Αν οι τουρκικές σειρές είχαν κάνει τον κύκλο τους, τότε η "Προδοσία" στο STAR δεν θα σημείωνε τηλεθεάσεις που τα άλλα δυο κανάλια θα ζήλευαν!

10)Τι καθιστά τόσο πετυχημένο το Κάτω Παρτάλι,το Μην αρχίζεις τη Μουρμούρα,αλλά και τόσο αποτυχημένο το Καλές Δουλειές και Με τα παντελόνια Κάτω?

Στη μεν πρώτη περίπτωση έχουμε να κάνουμε με σειρές που ξεχωρίζουν για το σενάριο και τις ατάκες, στη δε δεύτερη με προχειροδουλειές που έγιναν απλά να για να προσθέσουμε ακόμη μια ελληνική παραγωγή στο ενεργητικό των καναλιών. Ο τηλεθεατής ωστόσο δεν πιάνεται πια κορόιδο.

11)The Voice,Just,Y.F.S.F,Dancing τα 4 φετινά show.Ποιες οι αδυναμίες και πια τα γερά χαρτιά?

Το The Voice φυσικά έκλεψε την παράσταση γιατί έδωσε μια άλλη οπτική στην οπτική των talent shows που είχαμε γνωρίσει τα προηγούμενα χρόνια στην Ελλάδα. Για πρώτη φορά είδαμε στην Ελλάδα μια παραγωγή τόσο κοντά στα ξένα πρότυπα. Στον αντίποδα βρέθηκε το "Just the 2 of us" κάνοντας τα επονομαζόμενο μεγάλο κανάλι να φαντάζει πολύ μικρό. Το Dancing δεν έχασε καθόλου από την αποχώρηση της Ζέτας, ενώ το  ΥFSF βγήκε κερδισμένο χάρη στην επιλογή από πλευράς παραγωγής των φετινών συμμετεχόντων.

12)Η Ναταλία Γερμανού κατάφερε να γίνει πιο σκληρή στις ερωτήσεις?

Όχι, νομίζω ότι η καρέκλα με τα καρφιά στην οποία βασίστηκε η όλη προώθηση του κόνσεπτ ήταν μια πολύ λάθος επιλογή που στοίχισε τόσο στην ίδια όσο και στο κανάλι μιας και αποδείχθηκε ότι περιμέναμε να δούμε κάτι που η ίδια η Ναταλία δεν είχε ποτέ στο μυαλό της να προσφέρει στους τηλεθεατές.

13)Τα Καρντάσιανς έφτιαξαν μία ωραία παρέα?

Ναι, και του χρόνου έχω την εντύπωση ότι θα τα πάνε ακόμη καλύτερα έχοντας πλέον γνωρίσει καλύτερα ο ένας τον άλλον γιατί πρόκειται για τρεις διαφορετικές και τόσο εκρηκτικές προσωπικότητες.

14)Ποια ήταν τελικά η παρουσιάστρια του Μες στην καλή χαρά και πως κρίνετε την εκπομπη?

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, όχι μόνο γιατί το κανάλι αυτή ήθελε αλλά γιατί από την άλλη η Κατερίνα Καραβάτου την άφησε να είναι η κεντρική παρουσιάστρια.

15)Να περιμένουμε κάτι ενδιαφέρον του χρόνου?

Θέλω να πιστεύω ότι και η ερχόμενη σεζόν θα είναι εξίσου ενδιαφέρουσα με αυτή που πέρασε. Για το καλό όλων μας! (γέλια)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου