Τετάρτη 30 Ιουλίου 2014

Το STAR… ανακατεύει την τράπουλα!




Διανύοντας τις τελευταίες μέρες του Ιουλίου, τα περισσότερα τηλεοπτικά κανάλια έχουν αποφασίσει το μεγαλύτερο μέρος του προγράμματός τους για την επόμενη σεζόν. Έτσι τα στελέχη τους φεύγουν το ένα μετά το άλλο, για τις καλοκαιρινές τους διακοπές....

 Αυτό όμως, δεν ισχύει για το STAR, αφού τις επόμενες μέρες πρέπει να λάβουν τις οριστικές αποφάσεις τους για το κενό που προέκυψε στη μεσημεριανή ζώνη μετά την αποχώρηση της Ελεονώρας Μελέτη.

Το πρόγραμμα την προηγούμενη σεζόν ξεκινούσε με την Πόπη Τσαπανίδου στις 10 το πρωί παρουσιάζοντας την εκπομπή «Live U» έως τη 1 το μεσημέρι που ξεκινούσε η Ελεονώρα Μελέτη παραμένοντας έως τις 14:4 5στον αέρα με την εκπομπή «Μελέτησέ το».

Στη συνέχεια ο Φώτης Σεργουλόπουλος και η Μαρία Μπακοδήμου παρουσίαζαν έως τις 16:30 την εκπομπή «ΦΜ Live», ενώ τη σκυτάλη στο πρόγραμμα έπαιρνε η Τατιάνα Στεφανίδου με το «Μίλα» να ολοκληρώνεται στις 18:45.

Τα σενάρια λοιπόν που εξετάζουν στο STAR είναι είτε να καλυφθεί η διάρκεια της εκπομπής «Μελέτησέ το» με κάποια ξένη σειρά, είτε να κάνουν καινούργια εκπομπή life style. Όποια κι αν είναι η απόφασή τους, παράλληλα σκέφτονται μήπως ανακατέψουν την τράπουλα, αποφασίσουν δηλαδή κάποια… εσωτερική μετακόμιση για τους Στεφανίδου, Σεργουλόπουλο και Μπακοδήμου, ενώ στο πλαίσιο των αλλαγών εμπεριέχεται και η ώρα μετάδοσης, αλλά και η διάρκεια των εκπομπών.

Αν και οι συσκέψεις συνεχίζονται με τα στελέχη του STAR να παραμένουν στις εγκαταστάσεις της Κηφισιάς, κάνοντας συνεχώς συσκέψεις, το πιο πιθανό σενάριο είναι να παραμείνουν στο… ανακάτεμα της τράπουλας και να μην βγάλουν άλλη καινούργια εκπομπή στον αέρα.

Όποια κι αν είναι η τελική απόφασή τους, είναι σίγουρο ότι δεν θέλουν σε οικονομικό επίπεδο να… απλωθούν πέρα από εκεί που μπορούν και γνωρίζουν ότι μπορούν να ανταπεξέλθουν, χωρίς να αφήσουν… απλήρωτους τους συντελεστές, όπως έχει συμβεί αλλού!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου