Σάββατο 30 Αυγούστου 2014

Το εμπάργκο στη Ρωσία πλήττει τον ελληνικό τουρισμό



Τις συνέπειες των μέτρων που πήρε η ΕΕ κατά της Ρωσίας στην τουριστική βιομηχανία της Ελλάδας αποτυπώνει δημοσίευμα τουρκικής εφημερίδας ,επιβεβαιώνοντας ότι η ζημιές για την χώρα μας δεν είναι μόνο στα ροδάκινα και τα άλλα γεωργικά προϊόντα!


Η τουρκική εφημερίδα Haberturk λοιπόν, και με τον τίτλο «Εμπάργκο από τους Ρώσους και στον ήλιο της Ευρώπης», γράφει ότι κατά τον Ιούλιο ο αριθμός τουριστών που πήγαν από τη Ρωσία στην Τουρκία αυξήθηκε 20%, ενώ οι ανταγωνιστές της Τουρκίας στην Ευρώπη σκάλωσαν στο εμπάργκο. Έτσι λοιπόν - γράφει - ενώ κατά τους πρώτους 7 μήνες πήγαν στην Τουρκία 2.700.000 τουρίστες, σημειώθηκε μείωση μέχρι 15% στον αριθμό των Ρώσων τουριστών που μετέβησαν στην Ισπανία, στην Ελλάδα και στην Κροατία!

Ποιος θα αποζημιώσει τώρα αυτούς τους ξενοδόχους, , εστιάτορες,σερβιτόρους , μάγειρες τουριστικούς πράκτορες, ξεναγούς κλπ κλπ του κυκλώματος των τουριστικών επαγγελμάτων (για να μιλήσουμε μόνο για τα άμεσα τουριστικά επαγγέλματα); Γιατί οι θιγόμενοι κλάδοι εμμέσως είναι πάρα πολλοί.- αλυσίδα!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου