Παρασκευή 22 Αυγούστου 2014

"Υπάρχουν και άλλοι δράστες" - Τα δάκρυα και το κατηγορώ από τον αδελφό του Σγούρου - ΗΧΗΤΙΚΟ

 

 

"Αν τον είχα εστω για μια στιγμή, δεν ήθελα τίποτα άλλο στη ζωή μου" λέει κλαίγοντας  o αδελφός του Κωνσταντίνου Σγούρου. "Θα κινηθούμε νομικά εναντίον του Δημήτρη Παπαδημούλη" λέει οργισμένος και καταθέτει την πεποίθησή του οτι υπάρχουν και άλλοι δράστες στη δολοφονία της Καρδαμύλης.

Ο Γιάννης Σγούρος είναι ο μεγάλος αδελφός του Κωνσταντίνου. Είναι αυτος που τρέχει για όλα. Να κανονίσει την κηδεία στην οποία θα συνοδέψει το αίμα του...ντυμένο γαμπρό, να στηρίξει τους γονείς του που έχουν καταρρεύσει. Προσπαθεί να ειναι ψύχραιμος, οσο μπορεί, στο τέλος σπάει, κλαίει και σπαράζει καρδιές...




"Ο αδελφός μου ήταν το καλύτερο παιδί"



Οπως δήλωσε στο Newsit o Γιάννης Σγούρος "ο αδελφός μου ήταν το καλύτερο παιδί, δεν είχε ενοχλήσει, δεν είχε πειράξει ποτέ κανέναν.

Ασχολήθηκε επαγγελματικά με το bodybuilding, με τις υγιεινές διατροφές και με το personal training. Δεν είχε ενοχλήσει ανθρώπους, δε χρώσταγε σε κανέναν. Ήταν απο τους ανθρώπους δηλαδή που επειδή δεν έδινε δικαιώματα δεν ήθελε να σχολιάζουν ούτε το όνομά του.

"Η κατάστασή μας είναι...χάλια"



Για εμάς ήταν η οικογένειά μας, ο αδελφός μας, δεν υπάρχουν λόγια να περιγράψεις τι ήταν για εμάς. Η κατάσταση των γονιών μας δεν είναι καλή. Εχασαν το παιδί τους, έχασα τον αδελφό μου, η κατάστασή μας είναι χάλια.


Υπάρχουν και άλλοι δράστες πιστεύει ο αδελφός του ενός νεκρού



"Υπάρχουν σίγουρα και άλλοι δράστες" πιστεύει ο  Γιάννης Σγούρος και προσθέτει "δύο παιδιά με τις σωματικές διαστάσεις του Κώστα και του Γιάννη, δεν υπάρχει περίπτωση δύο άτομα να μπορέσουν να τους πάρουν και να τους ανεβάσουν. Σίγουρα οι εμπλεκόμενοι είναι και άλλοι. Επειδή έχω ακράδαντη εμπιστοσύνη στην ελληνική αστυνομία και πράττει το καλύτερο, ότι έχει σχέση με την υπόθεση που ακόμη ερευνάται δε θέλω να το σχολιάσω".

Η απάντηση στον Παπαδημούλη


"Εάν ο κύριος Παπαδημούλης βιαστικά, ένας εκπρόσωπος του ελληνικού κοινοβουλίου βγήκε και είπε αυτά που είπε, αν έχει φιλότιμο και αν έχει κάτι μέσα στα παντελόνια του, να πάρει ένα κονσερβοκούτι και να κόψει το λαιμό του. Παλιά το χρησιμοποιούσανε.

Είμαστε αριστερή οικογένεια, τι να σας πω, έχουμε χύσει αίμα για την Ελλάδα, για την πατρίδα και για την εθνική αντίσταση. Ο θείος μου ο Γιώργος Στραβόγιαννης ήταν 12 χρονών ο νεαρότερος εφιππος Ελασίτης και ο κύριος Παπαδημούλης χωρίς να γνωρίζει την ιστορία των Σγουραίων που ξεκινά απο τον μεσαίωνα, έρχεται να μας πει Ναζί και να αποκαλέσει ναζιστές τα μικρά αδέλφια μας.

Εχουμε ήδη ενημερώσει δικηγόρο, η υπόθεση θα κινηθεί νομικά εναντίον του και εναντίον της πολιτείας ως οτι είναι εκρπόσωπος του κοινοβουλίου. Και λέω και σε εσάς οτι οι Σγουροί δεν ξεχνούν. Δεν ξεχνούμε, θα κυνηγήσουμε το θέμα όσο μπορούμε γιατί τουλάχιστον τέτοιες ώρες, δε δεχόμαστε να προσβάλλουν τη μνήμη των αδελφών μας.

"Ας είχα τον αδελφό μου έστω για μια στιγμή"



Σήμερα στις 5.00 το απόγευμα θα γίνει η κηδεία και έχουμε αποφασίσει να τον πάμε σαν γαμπρό. Αν τον είχα εστω για μια στιγμή, δεν ήθελα τίποτα άλλο στη ζωή μου" λέει στο τέλος κλαίγοντας.


Ακούστε ολόκληρη τη συνέντευξη που παραχώρησε στο newsIT ο αδελφός του Κωνσταντίνου Σγούρου




ΡΕΠΟΡΤΑΖ - ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: ΙΣΜΗΝΗ ΛΕΝΤΖΟΥ 

newsit.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου