Δευτέρα 1 Σεπτεμβρίου 2014

Γύρω από την tv:Διαβάστε την πέμπτη έκδοση της στήλης και σοκαριστείτε!(Το κράξιμο μου σε Καινούργιου,Σπυροπούλου και Στικούδη,η πρόβλεψη μου για το ¨Όνειρο Ήταν¨,η χάλια εικόνα του Ant1 και οι ενοχλημένοι σεναριογράφοι)

Αχ τελειώνει σήμερα και ο πιο όμορφος μήνας του χρόνου,αλλά δεν πειράζει σε ένα χρόνο πάλι θα έρθει.Εδώ το ¨Γύρω από την tv¨ στην 5η του έκδοση αποχαιρετά τον Αύγουστο με πολλά σχόλια,αλλά και τηλεοπτικές ειδήσεις.

Βαρετά κυλάει η εκπομπή ¨Καλοκαίρι Παντού¨.Άνευρα θέματα και χαζά σχόλια.Αυτό το πρόγραμμα έχει ρίξει κατά πολύ τον πήχη των σημερινών εκπομπών.Η Κατερίνα Καινούργιου είναι η πιο σπαστική παρουσιάστρια στην ελληνική tv.

Για αυτό και δεν πρόκειται να γίνει ποτέ πρώτο όνομα.Πάντα θα είναι το πρόσωπο
που απλά θα συμπληρώνει μία παρέα.Α παραπάνω έκανα λάθος!Το πιο σπαστικό πρόσωπο στην τηλεόραση είναι η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου ή αλλιώς το μέσο ή αλλιώς η κυρία Κοντομηνά ή αλλιώς η νέα Μαρί Κυριακού.

Δεν θα φύγω από τον Alpha.Είναι γνωστό ότι τα 2 πρώτα επεισόδια του ¨Νώντα¨ δεν ικανοποίησαν τα στελέχη του σταθμού και έτσι η σειρά πάγωσε για το Α μισό.Υπάρχει ωστόσο μία μικρή πιθανότητα να βγει από το Φεβρουάριο.Πάντως όλοι οι συντελεστές πληρώθηκαν,ωστόσο Τίνα Καμπίτση και Θανάσης Τσαλταμπάσης είναι πολύ ενοχλημένοι με την εξωτερίκευση της απόφασης αυτής,αφού περνάει στον κόσμο η άποψη ότι δεν έκαναν καλά τη δουλειά τους και έτσι πέφτουν οι μετοχές της.

Ενοχλημένη με τον Ant1 είναι και η σεναριογράφος Ρένα Ρίγγα.Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες έχει αποφασίσει να παρατήσει την τηλεόραση και να ασχοληθεί με τη συγγραφή στο θέατρο.Είναι δυσαρεστημένη με τον Ant1 διότι δεν προστάτεψε τη σειρά ¨Καλές Δουλειές¨.Την έριξε στη μάχη από μία σειρά που είχε χτίσει το κοινό της,με πολύ χαμηλό lead in και με κακή προώθηση από τις άλλες εκπομπές.Επίσης είχε ένα πολύ μικρό διαθέσιμο budget,με αποτέλεσμα να μην μπορεί να κάνει τη δουλειά της όπως ήθελε.Μακάρι οι νέες σειρές που θα βγάλει τη νέα σεζόν ο Ant1 να μην υπάρχει η ίδια λογική.

Ζήτω στην επιστροφή των μεγάλων τηλεοπτικών μαχών.Τατιάνα Στεφανίδου επίσημα απέναντι από την Ελένη Μενεγάκη.Ακόμα δεν έχει αποφασιστεί αν η εκπομπή θα είναι δίωρη ή τρίωρη,αλλά σίγουρα θα αλλάξει ο τίτλος,το σκηνικό,αλλά και κάπως το concept.Θα παραμείνουν τα κοινωνικά,χρηστικά,αλλά και επικαιρότητας θέματα,ωστόσο θα προστεθούν ενότητες με lifestyle θέματα.Ήδη έχουν συζητήσει για να ενταχθούν στην εκπομπή ο Σπύρος Σιγούρος,η Δήμητρα Καλφούτζου και η Κατερίνα Σουλιώτη,που ανήκαν και στην εκπομπή του ¨Μελέτησε το¨.

Ήταν να βγει και ένα πρωινό δελτίο με lifestyle θέματα από τις αδελφές Ράντη,αλλά πάγωσε λόγω οικονομικών δυσκολιών.Δεν αποκλείεται να δούμε στο Β μισό.

Θα παραμείνω στο Star μιας που πιάνουμε ένα-ένα τα κανάλια και θα σας πω ότι ξεκίνησε γυρίσματα και στην Ελλάδα ο ¨Όρκος Σιωπής¨.Επειδή έχουμε ανθρώπους με στη σειρά υπάρχει έντονος προβληματισμός από μία πρωταγωνίστρια της σειράς όλο λέει ότι δεν έπρεπε να επιλεχθούν τόσο πολλοί ηθοποιοί από τα ¨Μυστικά της Εδέμ¨.Πάντως όπως σας είχαμε πρώτοι η σειρά θα προβάλλεται καθημερινά στις 9.

Ίσως να θεωρείται ότι έχω φτάσει στο γράμμα ¨Ι¨ και ακόμα να σχολιάσω το ¨Όνειρο Ήταν¨ επειδή σκίζει και είχα κάνει την πρόβλεψη ότι δεν θα πάει καλά.Δεν παίρνω πίσω την πρόβλεψη μου.Η σειρά κάνει λιγότερο από 40¨ λόγω έλλειψης ανταγωνισμού.Καθίστε να έρθει η ¨Προδοσία¨ και κυρίως το ¨Μπρούσκο¨ και θα δείτε που θα πάει η τηλεθέαση.

Καλή υπόθεση έχει η σειρά,ωστόσο με εκνευρίζουν απόλυτα το κακό παίξιμο κάποιων Κύπριων ηθοποιών.Είναι ατάλαντοι κάποιοι,όπως αρκετοί ήταν και στο ¨Βαλς με 12 θεούς¨.Πάντως από το 28ο επεισόδιο η πρωταγωνίστρια αλλάζει,λόγω κάποιων διαφωνιών της Δανάης Σκιαδή με τους παραγωγούς της σειράς.Από τότε όπως μάθαμε άρχισε το σενάριο να μπάζει.

Λάθος η εικόνα του ¨Μουντομπάσκετ¨ στον Ant1.Απαράδεκτη εικόνα και πρόχειρη.Αν θες να χτίσεις αθλητικό κοινό,να το κάνεις σωστά.

Μάθαμε και κάτι άλλο.Ο Ant1 θέλει τη νέα κυπριακή σειρά με τίτλο¨Ρουά Ματ¨ που θα εντάξει στη ζώνη 6 με 7 να έχει καλύτερη απόδοση από αυτή του ¨Βαλς με 12 θεούς¨.Για αυτό το λόγο ο Γιάννης Λάτσιος έχει μιλήσει με ανθρώπους στην Κύπρο και τους έχει ξεκαθαρίσει πως δεν θα ανεχτεί κακούς κομπάρσους και κυπριακή προφορά που δεν γίνεται κατανοητή.Στόχος του Ant1 είναι η σειρά να φτάνει στο 40% και να δίνει απίστευτο lead in στο ¨Μρούσκο¨ και με τη σειρά του στις ειδήσεις του Ant1.

Να τα!Φτάσαμε στις ειδήσεις και πάμε στο Mega.Αύριο Δευτέρα θα αποφασιστεί ποιος θα έχει το τιμόνι των ειδήσεων.Ο Παναγιωτόπουλος θέλει δαγκωτό Σαράφογλου,ενώ οι εκδότες έχουν μία προτίμηση στο παλιό Νίκο Στραβελάκη.Υπομονή...σε λίγο θα μάθουμε.

Ξαφνικά έσκασε και κάτι καλό το καλοκαίρι.Το Mega έχει εντάξει πολύ ωραίες ξένες σειρές στη νυχτερινή του ζώνη.Σειρές με ποιότητα και ενδιαφέρον.Μπράβο...

Όμως δεν τα είπα όλα για τις ειδήσεις του Mega.Ξέχασα να σας πω πως αν μέχρι τα Χριστούγεννα οι ειδήσεις του καναλιού δεν είναι στη πρώτη θέση,ο Χρήστος Παναγιωτόπουλος θα αποτελεί παρελθόν από το κανάλι.Τόσο απλά...

Πάντως μόνο αυτός δεν φταίει για την κατάληξη του δελτίου.Λίγο η έλλειψη δυνατού lead in και η κακή πολιτική των εκδοτών έφεραν το δελτίο στον πάτο.

Ράδιο Αρβύλα!Επιστρέφουν και φέτος,αλλά μόνο μία φορά την εβδομάδα.Όπως μάθαμε την τελευταία Δευτέρα του Οκτωβρίου θα γίνει η πρεμιέρα.

Σαλεμένη είναι η Κατερίνα Στικούδη.Ο θεός όσα της έδωσε στην εμφάνιση,της τα στέρησε από το μυαλό.Νόμιζε πως αντί για τον Robin Williams νόμιζε πως πέθανε ο μουσικός Ρόμπερτ Ουλιαμς.

Τι νομίζατε ότι στις ¨Τρίχες¨ του Αντ1 όλα θα ήταν ήρεμα?Ο Μάνος Ψιστάκης αποχώρησε από τη σειράς για προσωπικούς λόγους.Μην θέλετε παρασκήνιο.Δεν σκοτώθηκε κανένας με κανέναν.

Ύστερα θυμήθηκα ότι οι σειρές ¨Συμμαθητές¨ και ¨Τούρκικα για Αρχάριους¨ δεν έχουν ξεκινήσει ακόμα γυρίσματα και υποτίθεται πως κάνουν πρεμιέρα σε ένα μήνα.Ετσι λέγαμε ένα χρόνο για τις ¨Τρίχες¨ που όλο ήταν να ξεκινήσουν να γυρίζουν και ποτέ δεν ξεκίναγαν.

Φαν είμαι της Κατερίνας Γερονικολού.Μου αρέσει πολύ και επειδή τα κανάλια με αγαπάνε όπως ακούγεται θα παίζει σε διπλό ταμπλό.Θα πρωταγωνιστεί στα ¨Κλεμμένα Όνειρᨨ του Mega,αλλά παράλληλα θα χορεύει μάλλον και στο Dancing.Ίδωμεν...

Χα!Δεν είναι τυχαίο που ο Σεφερλής πήγε 2 φορές(από τότε που ανακοινώθηκε ότι αυτός θα παρουσιάσει το πρωινό του Mega)στην εκπομπή της Ελένης Καρποντίνη στο ραδιόφωνο.Όπως φαίνεται θα είναι στο πάνελ του.

Ψάξτε και θα με θυμηθείτε!Η Αφροδίτη Γραμμέλη όταν τη ρώταγαν αν θέλει να κάνει τηλεόραση απάνταγε κατηγορηματικά όχι.Τελικά ποτέ δεν πρέπει να λες ποτέ και έτσι θα κάνει συνεντεύξεις στο ¨Joy¨ του χρόνου στο Μέγκα από πετυχημένες κυρίες.

Ώρα να πηγαίνω και σήμερα!Αισθάνομαι ότι είπα άλλη μια φορά.Ίσως περισσότερα από ότι έπρεπε.Η στήλη αυτή θα συνεχίσει κανονικά και όλο το χειμώνα και να ξέρετε ότι το ραντεβού μας είναι είναι πιστό.Κάθε Κυριακή το ¨Γύρω από την tv¨ θα είναι εδώ.Βρέξει,χιονίσει...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου