Τετάρτη 13 Αυγούστου 2014

Γύρω από την tv:Από το Άλφα...ως το Βήτα!No 2

Αυτή την εβδομάδα στη δεύτερη έκδοση της νέας στήλης στο ekkentriko.blogspot.gr με τίτλο
¨Γύρω¨ αποφάσισα να σας βομβαρδίσω με τηλεοπτικές ειδήσεις .Και ξεκινώ με την πρώτη!Αν βγει το ¨Splash¨ στον Ant1 θα το παρουσιάσει η Νάντια Μπουλέ.Μετά την επιτυχία της στο ¨Black Out¨ και στο ¨The Biggest game of the world¨ έχει ταυτίσει το πρόσωπο της με τέτοιου είδος παιχνίδια.Το θέμα είναι θα βγει το ¨Splash¨?

Βάση με αυτό το ίδιο θα μπορούσαμε να πούμε ότι και ο Γιώργος Λιανός έχει ταυτιστεί με αυτά και θα έπαιρνε και αυτός κάποια τέτοια εκπομπή στον Ant1.Όμως όχι δεν πάρει,αλλά φαίνεται να βρίσκεται και εκτός σταθμού.Ναι δέχτηκε πρόταση από τον Alpha να είναι στη νέα απογευματινή του καναλιού που θα αντικαταστήσει το ¨Δέστε τους¨.Έτσι παρόλο
που εκτιμά το ζεύγος Λιάγκας-Σκορδά θα αποχωρήσει από το ¨Πρωινό¨.Να πούμε ότι είναι παιδί του Ant1 και έχει κάνει αρκετά πράγματα εκεί.

Για τη θέση του σκέφτονται τον Κώστα Δόξα,όπως σας γράψαμε και την προηγούμενη εβδομάδα,αλλά προς το παρών δεδομένος θεωρείται ο Άρης Καβατζίκης,που βρισκόταν πέρυσι στο πρωινό του Mega.Έχει σχεδόν κλείσει και θα έχει τη θέση του στο πάνελ.Ενδιαφέρουσα επιλογή,αφού θα κάνει ωραίο παιχνίδι με τη Σάσα Σταμάτη.Τώρα όσον αφορά τον Δόξα,η παραπάνω μεταγραφή δεν σημαίνει ότι δεν θα βρίσκεται εκεί,αφού έτσι και αλλιώς δεν μιλάει πολύ και το πάνελ μπορεί να αποτελείται από 5 άτομα(Δόξας,Σταμάτη,Γεωργαντάς,Καβατζίκης,Συνατσάκη).Μέχρι στα τέλη του μήνα θα έχει αποφασιστεί και το μέλλον της Λάουρας Νάργες,αφού μάλλον θα βρίσκεται μόνο στις εξωτερικές συνδέσεις.

Δίνοντας βάση στη μεταγραφή του Γιώργου Λιανού στον Alpha να σημειώσουμε ότι στη νέα αυτή ψυχαγωγική εκπομπή θα είναι ο μόνος άνδρας,αφού η τετράδα θα κλείσει με την Κατερίνα Καινούργιου,τη Μπέττυ Μαγγίρα και την Αλέκα Καμηλά.Το πρόγραμμα θα έχει πολλά κοινά με το ¨Δέστε τους¨ με σχολιασμό και παιχνίδια.Προσωπική μου άποψη είναι ότι τουλάχιστον την πρώτη χρονιά θα πατώσει...

Ε και όμως ο Νίκος Μουτσινάς έκλεισε με το Skai.Καιρό πάντως ψήνουν συνεργασία και αφού δεν τα βρήκαν με τον ¨Αδύναμο Κρίκο¨ έχουν καταλήξει στο ¨Ποιος θέλει να γίνει εκκατομυριούχος¨.Το παιχνίδι επιστρέφει μετά από πάρα πολλά χρόνια που το παρουσίαζε ο Σπύρος Παπαδόπουλος.Για αυτό έκαναν πρόταση και στην Ευγενία Μανωλίδου,ωστόσο αρνήθηκε.Ο Μουτσινάς θα το παρουσιάζει καθημερινά,αλλά παρόλο που κάποιοι το έχουν δεδομένο ότι θα προβάλλεται στις 8,ακόμα δεν έχει αποφασιστεί.Εξετάζουν δύο ενδεχόμενα!Το πρώτο να προβάλλεται στις 8 και το άλλο στις 10 μετά το κεντρικό δελτίο ειδήσεων.Προτείνω το πρώτο,ας έχουν ξένο πρόγραμμα το βράδυ για κάτι πιο εναλλακτικό.

Ζήτω είπαν και όχι τι κρίμα οι άνθρωποι του Ant1,όπως υποστηρίζουν πολλοί για τη μεταγραφή Μουτσινά στο Skai.Αρκετοί υποστηρίζουν ότι στο Μαρούσι έπαθαν ΣΟΚ.Μα αν τον ήθελαν δεν θα τον έκλειναν?Ίσα ίσα χάρηκαν που έκλεισε,διότι αμήχανα απάντησε ο Γιάννη Λάτσιος ότι δεν θα αξιοποιηθεί σε νέα εκπομπή ως κεντρικό πρόσωπο τη νέα σεζόν.Πάντως στις ¨Τρίχες¨ θα συμμετέχει κανονικά και θα προβάλλεται δύο με τρεις φορές την εβδομάδα.Τέλος δεν αποκλείεται να βρίσκεται και στην κριτική επιτροπή του ¨Dancing with the stars 5¨.

Ήμαρτον εκεί στο Mega.Θα διακόψουν την προβολή στα ¨Μαύρα Μεσάνυχτα¨.Από Δευτέρα θα ξεκινήσει με διπλό επεισόδιο η ¨Κλινική Περίπτωση¨ και το ¨Παρά 5¨ θα μεταφερθεί στις 11.Έτσι Θράσος,Σιλβύ και Λένα θα επιστρέψουν από τη Δευτέρα 25 Αυγούστου.Πάντως άστοχη και επιλογή για την ¨Κλινική Περίπτωση¨.Μία πρόσφατη σειρά με χιλιοπαιγμένες επαναλήψεις και αρκετά μέτρια.

Θα ξεκινήσει την ίδια μέρα  η ¨Μοντέρνα Οικογένεια¨ και το ¨Πενήντα Πενήντα¨ σε επανάληψη.25 Αυγούστου...

Ίσως δούμε να χορεύουν στο ¨Dancing 5¨ ο Κώστας Χαριτοδιπλωμένος,ο Ιωάννης Μελισσανίδης,η Ειρήνη Παπαδοπούλου και ο Θοδωρής Μαραντίνης.Αυτά είναι τα τελευταία ονόματα που προστέθηκαν στη μεγάλη λίστα.

Και σας είπαμε την προηγούμενη εβδομάδα ότι τα μικρά και περιφερειακά κανάλια θα κάνουν την έκπληξη της επόμενης χρονιάς.Τώρα σας παρουσιάζουμε την πρώτη απόδειξη.Το Best tv με έδρα την Καλαμάτα έχει στο πρόγραμμα του την εκπομπή "Ό,τι φτιάχνεται... το φτιάχνετε!Η συγκεκριμένη εκπομπή αναμεταδιδόταν και από το μόρφωμα της ΔΤ όταν ακόμα εξέπεμπε από τις εγκαταστάσεις της ΕΡΤ στην Κατεχάκη (ΕΤ1). Η συγκεκριμένη εκπομπή είναι παραγωγή της ΕΡΤ Ψηφιακής...Ας είναι καλά το pluswebtv.blogspot.gr που έχει μνήμη και θυμάται...

Λάσπα και Αντ1 μπορεί να έχουν νέα συνεργασία.Όπως μάθαμε συνάντηση είχε πριν λίγο καιρό ο Θοδωρής Κυριακού με την Κατερίνα Λάσπα στο ιδιωτικό της νησί που έχει το 40% απέναντι από τη Βουλιαγμένη.Εκεί έπεσε πρόταση και στο μέλλον θα δούμε τι θα γίνει.

Μάλλον η Τατιάνα Στεφανίδου δεν θα πάει μεσημέρι.Πάντως αυτό λέει η ίδια στους συνεργάτες της,από όπου μάθαμε και αυτό που σας γράφουμε.Δεν θέλει η ίδια μία τέτοια μετακίνηση και σιγά σιγά πείθεται και το κανάλι.Πάντως η δημιουργία μίας νέας μεσημεριανής εκπομπής ακόμα δεν έχει εγκαταλειφθεί.

Ναι είναι αλήθεια.Δυστυχώς ο Στέλιο Μάινας δεν θα πρωταγωνιστεί στη σειρά ¨Τούρκικα για Αρχάριους,λόγω θεατρικών υποχρεώσεων.Όπως μάθαμε τη θέση του θα πάρει ο Γιάννης Στανκογλου και παρτενέρ της η Ελένη Ράντου.Πάντως κουβέντες έχει κάνει και η Μπέσσυ Μάλφα.

Ξαφνικά και άλλα ονόματα πέφτουν στο τραπέζι για να είναι στη νέα εκπομπή της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου.Τελευταίο που ακούστηκε ο Αντώνης Λουδάρος.Μαριλένα Παναγιωτοπούλου και Πέτρος Κουσουλός είναι πάντως οι πιο επικρατέστεροι.

Οτι και να πεις όμως για την παραπάνω παρουσιάστρια είναι λίγο.Ένα πράγμα δεν έχω καταλάβει.Γιατί τα μέσα κρατάνε μυστική της τη σχέση της με τον Κοντομηνα?

Πάντως το Star συνεχίζει να κλείνει ονόματα για τη νέα σειρά με τίτλο "Όρκοι Σιωπής.Ήδη έχουν υπογράψει η Κάτια Δανδουλάκη,ο Παναγιώτης Μπουγιούρης,η Παναγιώτα Βλαντή,η Αντιγόνη Δρακουλάκη,ο Αντίνοος Αλμπάνης και ο Κώστας Καζάκος.Όπως σας ενημερώνουμε πρώτοι εμείς αποκλειστικά πριν λίγες μέρες έκλεισε και η νεαρή ηθοποιός Μαίρη Νέγρη που συμμετείχε στα "Με τα Παντελόνια Κάτω" και έκανε τη Νατάσσα.Θα ενσαρκώσει την κόρη των δύο πρωταγωνιστούν.Δεν έχει ξεκαθαρίσει ωστόσο αν το συγκεκριμένο σήριαλ θα προβάλλεται στις 8 ή στις 9 το βράδυ.Εν αναμονή των εξελίξεων...

Ρόδα είναι και γυρίζει και έτσι όπως παλι τα κανάλια σνόμπαραν τις κυπριακές παραγωγές.Τώρα πια με την κρίση ο Ant1 είχε το βαλς,την ελληνοκυπριακή σειρά "Μπρούσκο",το Mega το "Όνειρο Ήταν" και το Star τους "Όρκους Σιωπής".Πάντως στη θέση του "Βαλς με 12 θεούς" στις 18.00 το απόγευμα ο Ant1 συζητά να εντάξει μία νέα κυπριακή παραγωγή με τίτλο "Πρώτη Σταγόνα".Ενδιαφέρον...

Στα του "Vice" τώρα.Δεν αποκλείεται να δούμε και αυτό στην απογευματινή ζώνη του καναλιού,αλλά στις 5.Έτσι θα μειωθεί η ώρα του "Καφέ της χαράς".Καλό αυτό...

Τύχη βουνό έχει η ηθοποιός Έλενα Ασημακοπούλου.Μετά από χρόνια απουσίας της από το χώρο κατάφερε και βρήκε δουλειά.Έτσι θα πρωταγωνιστεί τη νέα σεζόν στα "Κλεμμένα Όνειρα".

Φίλες σου λέει μετά.Ποια παρουσιάστρια το παίζει πολύ καλή φίλη σε άλλη παρουσιάστρια με αυτοσκοπό να ανέβει τηλεοπτικά.Βλέπετε η δεύτερη αν πει καλή κουβέντα στη δίοικηση του σταθμού για την πρώτη,τότε αυτή θα αναλάβει πράγματα.Μαντέψτε...

Χαρά στο στρατόπεδο του Ant1.Όσο βλέπουν το Σεφερλή να κάνει δηλώσεις από εδώ και από εκεί και να αναλώνεται συνεχώς,τότε θεωρούν ότι θα είναι σίγουρα ένα καμένο χαρτί.Πράγματι ο Μάρκος πρέπει να ηρεμήσει.Αντίστοιχη Γκαγκάκη στο Mega δεν υπάρχει για να προστατεύει και λίγο τους ελάχιστους παρουσιαστές που έχουν μείνει?

Ψάχνουν στο ίδιο κανάλι την αντικαταστάτρια της Όλγας Τρέμη.Την προηγούμενη εβδομάδα σας αποκαλύψαμε το όνομα της Εύας Αντωνοπούλου και επιβεβαιωθήκαμε.Έγινε γνωστό ότι έγινε πρόταση,ωστόσο η ίδια προτίμησε να μείνει στο Skai.Έχει χτυπήσει ο Χρήστος Παναγιωτόπουλος σε πολλούς την πόρτα,αλλά λαμβάνει παντού όχι.Έτσι μάλλον θα περιοριστεί σε Σαράφογλου,Τζίμα ή Στραβελάκη.Βέβαια του είπαν επίσημα του Παναγιωτόπουλου πως αν φέτος το δελτίο δεν επιστρέψει στην πρώτη θέση,να περιμένει απόλυση ή υποβίβαση.

Ώρα να πηγαίνω και σήμερα!Δεν έχετε παράπονο σας είπα πολλά.Αυτή η νέα στήλη ήρθε για να μείνει και θα προσπαθήσω πολύ κάθε εβδομάδα να είναι ένα δυνατό μιντιακό στέκι.Απλά θέλουμε να τη στηρίξετε και εσείς...Καλή εβδομάδα...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου