Πέμπτη 7 Αυγούστου 2014

Γύρω από την tv:Μία νέα στήλη από το Άλφα...ως το Ωμέγα.

Μία νέα στήλη ξεκινά σήμερα στο ekkentriko!Μετά από λίγες μέρες ξεκούρασης και έχοντας κλείσει
ένα χρόνο σε αυτό το blog η συνεργασία μας θα πάρει μία διαφορετική τροπή.Από εδώ και πέρα το ¨Γύρω από την tv" θα βγαίνει 3 φορές περίπου την εβδομάδα και θα παρουσιάζει θέματα των media σε άλφα-βήτα.Ξεκινάμε...

Αχ πέρασε και αυτή η εβδομάδα και δεν μας έμειναν και πολλά.Πάντως ήταν μία εβδομάδα που βγάζει χαμένο τον Ant1,τον Star και τον Skai.Επενδύουν πολύ σε ξένο πρόγραμμα και το ελληνικό κοινό έχει αποδείξει ότι επιθυμεί να ακούει τη γλώσσα του

Βέβαια μόνο λογικό δεν είναι που σε
χιλιοστή επανάληψη κάθε φορά σκίζουν(Κωνσταντίνου και Ελένης,Καφέ της Χαράς,Παρα 5,Μαύρα Μεσάνυχτα).Το κοινό αγαπά τόσο ελληνική μυθοπλασία που κάνει και υποχωρήσεις...

Για αυτό του χρόνου ετοιμάζεται ένα τεράστιο come-back στην εγχώρια μυθοπλασία.Το Mega έρχεται με τη "Δικαίωση",την ¨Εθνική Ελλάδος"το "Μάνα Χ ουρανού" και το "Όνειρο Ήταν".Συνεχίζει η "Μοντέρνα Οικογένεια",ενώ από το β μισό πρεμιέρα θα κάνει ο δεύτερος κύκλος στο "Κάτω Παρτάλι" και ο τέταρτος στα "Κλεμμένα Όνειρα".Στον Ant1 επιστρέφει το "Μπρούσκο" και ετοιμάζονται "οι Συμμαθητές",η "Εκδρομη",οι "Τρίχες" και το "Turkish for beginers"(μη μεταφρασμένος τίτλος).Στον Alpha συνεχίζει η "Μουρμούρα¨,αλλά έρχονται το "Σόι",ο "Νώντας" και η "Δέκατη εντολή".Τέλος το Star θα τοποθετήσει για lead in τους "Όρκους Σιωπής",ενώ έρχεται και κάτι εβδομαδιαίο.17 σειρές σύνολο την επόμενη χρονιά.Τέλεια,αρκεί να μην είναι μάπες.

Δεν ξεχνάμε και τα show.Όπως μάθαμε μες στην εβδομάδα που πέρασε ραντεβού έκαναν ο Νίκος Ραπτάκης(από τους Freaky Fortune),η Έλλη Κοκκίνου,η Πηνελόπη Πλάκα,η Βίκυ Κάβουρα και ο Πάνος Καλλίδης.Γενικότερα έχουν συζητήσει και άλλοι,όπως η Νικολέττα Καρρά,η Κατερίνα Γερονικολού,ο Τόνι Σφήνος,η Άντζελα Δημητρίου,η Χριστίνα Λαμπίρη,η Κατερίνα Καραβάτου και η Μαρία Ηλιάκη.Δύο πρόσωπα που δεν έχουν ακουστεί καθόλου,αλλά τα αλιεύσαμε εμείς είναι η Τζένη Μπαλατσινού(αν δεν κλείσει με το Mega) και ο Αλέξανδρος Πετρίδης...

Εψιλον ακούνε τα άλλα κανάλια και τρέμουν.Το νέο αυτό κανάλι είναι έτοιμο του χρόνου να κερδίσει μεγάλο μερίδιο στην πίτα της τηλεθέασης.Για δεύτερο χρόνο πάνε ο Πάτρας,η Μαυραγάνη,ο Σαμαρά,ο Φουρθιώτης και ο Μητσικώστας,ενώ έχουν συμφωνήσει η Χριστίνα Λαμπίρη για ψυχαγωγικό μαγκαζίνο στο 7 με 10 και η Κατερίνα Καραβάτου με τον Κρατερό Κατσούλη για το 10 με 1 του Σαββατοκύριακου.Τέλος προχωρημένες κουβέντες έχει κάνει και η Μελέτη για εβδομαδιαία εκπομπή στην Prime time.

Ζήτω πρέπει να είπε η Χριστίνα Λαμπίρη που τελείωσε αυτή η πολύ δύσκολη χρονιά.Ο Σκάι δεν της συμπεριφέρθηκε καλά και εκείνη όπως είπαμε και πιο πάνω έκλεισε με το "Έψιλον¨Από ότι μάθαμε θα πάρει μαζί της σίγουρα το Γιώργο Μπέζα και μία ακόμη από τις Πολυκάρπου και Ηλιοπούλου.Δεν ξέρουμε ποια,αλλά από τους 3 θα πάρει δύο.'

Η εκπομπή "Happy Day" έριξε αυλαία την Παρασκευή με τον αέρα νικητή.Κατάφερε φέτος και ξεχώρισε και εξασφάλισε και δεύτερο χρόνο.Εμείς να ευχηθούμε Happy Summer.

Θα δούμε πολλές αλλαγές στην ενημέρωση στο Mega.Το κόψιμο των "Καμπουράκη-Οικονομέα δεν είναι απίθανο".Η Έρευνα δεν θα υπάρχει στο πρόγραμμα του χρόνου,ενημερωτική εκπομπή θα αναλάβει η Όλγα Τρέμη και τέλος το δελτίο αναζητά νέα παρουσιάστρια.Πάντως θα καταργηθεί το πάνελ από το αμερικάνικο πρότυπο και θα πάμε στο ευρωπαικό με σκέτα video.

Ίσως στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του σταθμού,όπως πληροφορήθηκα πριν 2 μέρες να δούμε την Εύα Αντωνοπούλου.Η ίδια δεν είναι ικανοποιημένη με το Skai,αφού από καθημερινή δίωρη εκπομπή την εκτόπισε στα δελτία του Σαββατοκύριακου.

Καλά εκεί στον Alpha έχουν λογική?Τι άστοχο θεέ μου που στο "Καλοκαίρι Παντού" έχουν βάλει δύο γλάστρες(κοπέλες) να κάθονται σε δύο ξαπλώστρες.Τι trash..

Λάθος επίσης του καναλιού της Κάντζας να ενώσει τη Σπυροπούλου με τον Πέτρο Κουσουλό.Τι κοινά έχουν οι δύο τους?Τον έναν τον νοιάζει το ΔΝΤ και την άλλη να μη τη βαρεθεί ο Κοντομηνάς.Θα είναι μία εκπομπή,για να κλάματα.

Μήπως ξέρετε τι θα μπει το μεσημέρι στο Star?Μάλλον η Τάτι που θα έχει τρίωρη εκπομπή 1 με 4 και θα μοιάζει σε αυτό που έκανε και πέρυσι,στην εκπομπή της Μενεγάκη,αλλά και σε ένα κλασσικό μεσημεριανό.4 με 6 θα πάει ο Φώτης με τη Μαρία και 6 με 8 η "Προδοσία" και οι "Όρκοι Σιωπής".Αυτά μάθαμε...αυτά σας λέμε.

Να ξέρετε επίσης ότι το όνομα της Χριστίδου δεν έπεσε ποτέ στο τραπέζι,απλά την έβλεπαν στις εγκαταστάσεις λόγω της εκπομπής της στο ραδιόφωνο και παρεξήγησαν

Ξύλο που θα το φας!Αυτό ταιριάζει στην Ηλιάκη που όντως υπέγραψε με το Skai και έχει τρελές απαιτήσεις.Θέλει δικό της καμαρίνι,νέους και πολλούς συνεργάτες,απίστευτο πλατό και πολλά άλλα.Το Skai κάνει υπομονή για αρχή και περιμένει να δει τις επιδόσεις.Αν δεν ξεπεράσει το 10% θα πάρει πόδι ή απλά θα τελειώσουν οι απαιτήσεις.

Όμορφο το σκηνικό για τις Τρίχες.Πραγματικά έχουν στήσει κάτι το οποίο μας κάνει να ξεχνάμε ότι έχουμε κρίση.Guests έχουν κάνει μέχρι στιγμής η Μπεκατώρου,η Κορινθίου και ο Μαρίνος.Θα κάνουν όμως η Μελέτη,ο Αρναούτογλου,η Νέγκα,η Βανδή,ο Φώτης και η Μαρία,ο Μαρτάκης,ο Πασχάλης Τσαρούχας,η Βίκη Κουλιανού και η Φαίη Σκορδά.

Πολλές αλλαγές κάνει εδώ και λίγο καιρό ο όμιλος Αντ1.Μην το δένετε κόμπο,αλλά στα πρόθυρα είναι ένα άνοιγμα στην συνδρομητική τηλεόραση το κανάλι.

Ρωτάγατε για το Λαζόπουλο?Ε ναι συνεχίζει στον Άλφα με το Τσαντίρι κάθε μήνα και από το β μισό έρχεται και μία νέα παραγωγή.

Στη Νερίτ τώρα σκέφτονται να μεταφέρουν το κεντρικό δελτίο ειδήσεων τους στις 9(τρέμε Skai) και στις 6 η διάρκεια να περιοριστεί στο ένα τέταρτο.Βέβαια με τα νούμερα του καναλιού αυτού,αμφιβάλω πόσους ενδιαφέρει αυτή η είδηση.

Τα καλύτερα πάντως έρχονται στα τοπικά κανάλια.Αυτά θα κάνουν την ανατροπή,αφού ετοιμάζονται πολλά και νέα ενδιαφέρονται πράγματα.Εν αναμονή.

Υστερα μαθαίνω ότι ο Τράγκας ετοιμάζεται να ανοίξει νέο τηλεοπτικό σταθμό με το Χρήστο Παναγιωτόπουλο.Εγώ να ευχηθώ να αντέξει από το κανάλι από το ΕΣΡ και τους γερμανούς πράκτορες.

Φύγε είπε ο Αυτιάς στη Μάγδα Τσέγκου.Δεν τη θέλει άλλο πια δίπλα του,θα συνεχίσει σόλο καριέρα.Μάθαμε πως η δεύτερη δεν ήθελε πια να βρίσκεται σε δεύτερο ρόλο.Πάντως ο Αυτιάς θα περιοριστεί μόνο στις εκπομπής του Σαββατοκύριακου,αφού το καθημερινό δεν του πήγε.Μάλλον αυτή την ώρα θα τη συμπληρώσει η Μπουσδούκου ή η Μαρία Αναστοσοπούλου που παρουσιάζει που παρουσιάζει το "Online".

Χωρίς το ίδιο talk show θα επιστρέψει μάλλον η Ναταλία Γερμανού.Αντ1 και παρουσιάστρια ψάχνουν να βρουν κάτι που θα φέρει περισσότερη τηλεθέαση χωρίς τη βοήθεια του lead in.Προτείνω κάτι μουσικό...

Ψάχνουν επίσης και την ομάδα του Σεφερλή στο Mega.Ουγγαρέζος,Νέζος,Παγιατάκη,Νέζος και η γυναίκα του θα είναι σίγουροι.Ψάχνουν για μάγειρα(Κρατήστε το όνομα του Λαζάρου ή του Μποτρίνι) και άλλα τρία πρόσωπα για το πάνελ.Ο Μάρκος θελει το Γουμενίδη,αλλά το Mega τον φοβάται,ο Μπάκας είναι πιο πιθανή λύση.

Ώρα να πηγαίνω,όπως λέει και ο Νίκος Οικονομόπουλος.Πάντως στενοχωρήθηκα για τρία πράγματα.Πρώτον μάλλον δεν θα βγει στο Skai ο εξαιρετικός "Αδύναμος Κρίκος" με το Μουτσινά,αφού οι Άγγλοι ζητούν τα άντερα τους,δεύτερον θα βάλουν στον Αντ1 το συμπαθή Κώστα Δόξα στο τρυπάκι του κουτσομπολιού και τρίτον ελάχιστα αφιερώματα είδα για την Αλίκη Βουγιουκλάκη αυτές τις ημέρες.Λίγο σεβασμός δεν βλάπτει...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου