Σάββατο 20 Σεπτεμβρίου 2014

Πότε ξεκινά η Ελεονώρα Μελέτη στο Ε




Είπε «όχι» στην πρόταση του STAR να συνεχίσει να κάνει την ίδια εκπομπή με αποτέλεσμα να αποχωρήσει από το κανάλι της Κηφισιάς και να βρεθεί στο EPSILON.....

Οι πολύ καλές σχέσεις της Ελεονώρας Μελέτη με το νέο τηλεοπτικό «σπίτι» της αποδείχτηκαν και με το ότι ανέλαβε την παρουσίαση του προγράμματος του σταθμού που φέτος μπαίνει δυναμικά στον τομέα της ψυχαγωγίας. Ωστόσο, ενώ αυτή τη βδομάδα ξεκίνησε το καινούργιο πρόγραμμα του EPSILON η Ελεονώρα θα αργήσει αρκετά να βγάλει στον αέρα την καινούργια εκπομπή της, το «#hashtag», θέλοντας να έχει αρκετό χρόνο για την προετοιμασία της.

Σύμφωνα λοιπόν με τον έως τώρα προγραμματισμό η Ελεονώρα θα κάνει πρεμιέρα με την καινούργια της εκπομπή την 28η Οκτωβρίου. Ανήμερα της εθνικής μας εορτής λοιπόν η παρουσιάστρια θα βγάλει στον αέρα το πρώτο  «#hashtag» της που σε κάθε επεισόδιο έχει ως σημείο αναφοράς μία λέξη. Η Ελεονώρα ερευνά την έννοια αυτής της λέξης μέσα από ρεπορτάζ, ντοκουμέντα, συνεντεύξεις αλλά και προσωπική βιωματική εμπειρία, καθώς γίνεται η ίδια «πρωταγωνίστρια» της κάθε έρευνας.

Ωστόσο, σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες μου, πριν από την πρεμιέρα του «#hashtag» η Ελεονώρα Μελέτη μετά από συνεννόηση με τα στελέχη του EPSILON ετοιμάζει μαζί με τον αρχισυντάκτη και συνεργάτη της Θέμη Μάλλη ένα ειδικό επεισόδιο. Τα γυρίσματα θα γίνουν τις επόμενες ημέρες και αυτό το «εισαγωγικό επεισόδιο» θα προβληθεί νωρίτερα από τις 28 Οκτωβρίου με σκοπό να προετοιμάσει τους τηλεθεατές για το concept του «#hashtag» και τον καινούργιο πρωτότυπο τρόπο έρευνας που θα κάνει, καθώς η παρουσιάστρια θα είναι και «πρωταγωνίστρια» της κάθε έρευνας.

Γρηγόρης Μελάς

Newsit.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου