Τετάρτη 24 Σεπτεμβρίου 2014

To φωτογραφικό άλμπουμ από τη βάφτιση των κοριτσιών της Σταματίνας Τσιμτσιλή



Δείτε όλες τις νέες φωτογραφίες από τη διπλή βάφτιση των παιδιών της Σταματίνας Τσιμτσιλή και του Θέμη Σοφού, η οποία τελέστηκε την περασμένη Κυριακή στον ίδιο χώρο που παντρεύτηκε το ζευγάρι. Μάθετε όλα όσα έγιναν, αλλά και ποιοί ήταν οι προσκεκλημένοι.


Στον Ιερό Ναό του Αγίου Κωνσταντίνου στο Μουσείο Νάσιουτζικ, εκεί όπου παντρεύτηκαν, βάφτισαν την Κυριακή τις κόρες τους η Σταματίνα Τσιμτσιλή και ο Θέμης Σοφός, πλαισιωμένοι από τους διάσημους προσκεκλημένους τους.

Η 16 μηνών Παναγιώτα (Νάγια), πήρε το όνομα της μητέρας της Σταματίνας Τσιμτσιλή, ενώ η 2,5 μηνών Μαίρη, πήρε το όνομα της μητέρας του Θέμη Σοφού.

Νονοί της Νάγιας ήταν η Μαριάντζελα Λεμονή και ο Γιώργος Παμπορίδης, ενώ νονοί της της Μαίρης ήταν η αρχισυντάκτρια της εκπομπής της Σταματίνας, Μαίρη Παλιαλέξη και ο Κώστας Παπακωστόπουλος.

"Eίμαστε πολύ χαρούμενοι και πολύ συγκινημένοι. Σήμερα έχουμε αγωνία, γιατί τα κοριτσάκια μας είναι σε μια ηλικία που δεν καταλαβαίνουν. Ξύπνησαν και νόμιζαν ότι απλώς θα πάμε βόλτα, όπως κάθε Σαββατοκύριακο. Για μας όμως, που καταλαβαίνουμε τι θα γίνει είναι πολύ συγκινητική στιγμή. Η ευτυχία και τα χαμόγελά τους είναι η μαγεία της όλης κατάστασης", ανέφερε χαρακτηριστικά η Σταματίνα Τσιμτσιλή, η οποία επέλεξε για αυτή τη σημαντική στιγμή της ζωής της ένα λευκό sur mesure φόρεμα των Mi-Ro, με παπούτσια Dolce&Gabbana.

Ένα από τα highlights της δεξίωσης που επακολούθησε, ήταν ότι ο ποινικολόγος σύζυγος της παρουσιάστριας κάθισε στο πιάνο και έπαιξε τραγούδια του Μάνου Χατζηδάκι και του Μιχάλη Χατζηγιάννη, ενώπιον των προσκεκλημένων.




Αριστερά: Το ζεύγος Αδώνιδος Γεωργιάδου και Ευγενίας Μανωλίδου. Κέντρο: Η μητέρα των νεοφώτιστων με την καλή της φίλη Φαίη Σκορδά. Δεξιά:Ο Θοδωρής Ρουσσόπουλος ανάμεσα στη σύζυγό του Μάρα Ζαχαρέα και τη 13χρονη κόρη τους, Άννα.

Αριστερά: Ο Αντώνης Σρόιτερ με την σύζυγό του, Ιωάννα Μπούκη. Δεξιά: Η νονά Μαίρη Παλιαλέξη με το Νίκο Αναδιώτη.

Αριστερά: Η Δέσποινα Καμπούρη με τον κουμπάρο της, Μάνο Μαγιάτη. Δεξιά: Η Όλγα Λαφαζάνη με την 3,5 ετών κόρη της, Αλεξάνδρα.

Αριστερά: Οι αδελφές Εύη και Μαρία Φραγκάκη μετά των συνοδών τους Γιάννη Χονδράκη και Νίκο Μάρκογλου αντίστοιχα, πλαισιώνουν τη Σταματίνα Τσιμτσιλή. Δεξιά: Η Ελίζα Βόζενμπεργκ συνοδευόμενη από τον Τόμι Σχοινά.

 Σύσσωμη η ομάδα της εκπομπής "Happy Day" που παρουσιάζει η Σταματίνα Τσιμτσιλή

πηγή φωτογραφιών: περιοδικά "ΟΚ" & "Hello"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου