Κυριακή 21 Σεπτεμβρίου 2014

Γύρω από την tv:Διαβάστε την 8η έκδοση της στήλης και σοκαριστείτε.(Σχολιασμό πρεμιερών,τηλεθέασης και trailers,οι Βασιλιάδες στον Ant1 και ο κακός Κωστόπουλος!

Αχ εδώ είμαστε και σήμερα!Κυριακή 21 του μηνός και έχουμε να σας πούμε και σήμερα πολλά
πράγματα.

Βέβαια έχω να σχολιάσω  πρεμιέρες,αφού ήταν πολλές.Το ¨Happy Day¨ ήρθε και πραγματικά είναι μία πολύ καλή εκπομπή.Το studio είναι εκπληκτικό,η θεματολογία έχει μέτρο,η Σταματίνα πολύ γλυκιά,η Τσολάκη μες στην ενέργεια και ο Παπανώτας πάντα με αιχμηρό σχόλιο.Ο Φραγκολιάς ωστόσο μάλλον είναι η πιο άκυρη επιλογή της σεζόν.Δεν το έχει καθόλου.

Για την εκπομπή ¨Με το καλημέρα σας¨
με τη Χριστίνα Λαμπίρη στο Έψιλον θα σας πω την άποψη μου.Η παρουσιάστρια είναι πολύ καλή.Είναι χαρούμενη,έχει κέφι,ενέργεια.χιούμορ και άποψη.Μπορεί να διαχειριστεί το ίδιο καλά την επικαιρότητα και το ίδιο καλά και το lifestyle.Η  εκπομπή έχει πολλά αποκλειστικά θέματα και η δημοσιογραφική ομάδα για την ενημέρωση είναι δυνατή.Εγώ δύο αρνητικά βλέπω.Πρώτον το πλατό είναι λίγο ψυχρό,ενώ πρέπει στα ψυχαγωγικά θέματα πρέπει να μπαίνουν άλλοι στο πάνελ-πιο διαβασμένοι.

Δεν πήγε και πολύ καλά η Λαμπίρη στην τηλεθέαση την πρώτη εβδομάδα.Κοντά στο 6% φιγουράρει,ωστόσο μη ξεχνάμε ότι βρίσκεται σε μία ανταγωνιστική ζώνη.Αν κάνει κάποιες αλλαγές μπορεί να φτάσει και το 10%.Από την άλλη το ¨Happy Day¨ σκίζει.Πρωτιά στο νεανικό και δεύτερη θέση στο γενικό.Να δούμε αν θα αλλάξει το τοπίο με την προσθήκη του Γιώργου Παπαδάκη στον ανταγωνισμό.

Ε και η Πόπη ξεκίνησε.Τη Δευτέρα δεν πήγε καθόλου καλά.Ελάχιστοι κατάλαβαν ότι επέστρεψε,αφού το trailer ήταν αδύναμο,αλλά και η δημοσιογράφος κάνει το λάθος να μη δίνει καθόλου συνεντεύξεις ώστε να επικοινωνεί τη δουλειά της.Από τη δεύτερη μέρα κάπως βρήκε το κοινό της.Μέχρι στιγμής κερδίζει τη Μπουσδούκου στα γενικά,αλλά χάνει στα νεανικά.Τα πράγματα θα ανατραπούν με τον ερχομό των 2 πρωινών σε Mega και Αντ1.Πάντως φέτος η Πόπη είναι καλύτερη.Μου αρέσει πιο πολύ το studio,αλλά και τα μαλλιά της.

Ζήτω!Η Σπυροπούλου για πρώτη φορά έγινε κεντρική παρουσιάστρια.Το όνειρο της έγινε πραγματικότητα.Οι τηλεθεατές ωστόσο δεν συγκινήθηκαν και η πρεμιέρα .Κάτω από 20%.Πέρυσι η πρεμιέρα του ¨Μες στην καλή χαρά¨ έφτασε και το 30%.Κατά το Νοέμβριο τη βλέπω την εκπομπή στο 14%.

Η εκπομπή πάντως δεν βλέπεται.Η Κωνσταντίνα δεν διαθέτει καθόλου ταλέντο.Έχει αντιτηλεοπτική φωνή,αγένεια,έλλειψη χιούμορ,αυτοσαρκασμού και γνώσεων.Η ομάδα της δεν λέει και πολλά.Η Όλγα είναι καλή,αλλά την καταπίνει η Σπυροπούλου.Ο Αναδιώτης είναι και λες ξεκινά από το μηδέν,ο Λουδάρος το έχει στη συνέντευξη,αλλά όχι στο σχολιασμό και τέλος ο μόνος καλός είναι ο Παύλος Σταματόπουλος.

Θα πάμε τώρα απέναντι στην εκπομπή ¨Στα καλά καθούμενα¨.Το πλατό ήταν πολύ ωραίο,ενώ η Κατερίνα Καραβάτου φέτος αποδεικνύει τη μεγάλη της τηλεοπτική εμπειρία.Ο Κρατερός Κατσούλης μιλάει λίγο,αλλά έχει φοβερό και εναλλακτικό χιούμορ.Ο Μακαλιάς και η Ψυχράμη θέλουν λίγη προσπάθεια.Ωραία η στήλη με τα παιχνίδια και το video με τη συνέντευξη του Κρατερού(αν και είναι κλεμμένο από το Φάνη στο webtv του Αντ1).

Ίσως αν ήταν σε πιο μεγάλο κανάλι να έκανε πολύ καλύτερη τηλεθέαση.Κοντά στο 9% στο σύνολο και 7% στο νεανικό.Αρκετά καλά για τα δεδομένα του καναλιού,αν και θεωρώ ότι σε λίγο καιρό θα ξεπεραστεί το φράγμα του 10%.

Και ξεκίνησε και η Αννίτα Πάνια.Ενδιαφέρον είχε το νέο concept με τα τοπικά νέα και πολύ δυνατές οι συνεντεύξεις με τους δύο πιτσιρικάδες με τα αναβολικά,αλλά και τον Άνθιμο.Βέβαια δεν θα έχει κάθε μέρα τον Άνθιμο καλεσμένο,για να σπάνε τα μηχανάκια της Agb.Αρνητικό ήταν το πάνελ που δεν μιλάει μεταξύ του και απλά η παρουσιάστρια πηγαίνει τον καθέναν μονότερμα.

Λοιπόν τα νούμερα στο νεανικό ήταν κακά,αλλά στο σύνολο ήταν κοντά στο 25%.Θα δείξει πως θα πάει τις επόμενες μέρες,αφού το project παραείναι λίγο νεανικό για την Αννίτα.

Μένιος Φουρθιώτης ξεκίνησε με τα ¨Αποκαλυπτικά¨ και κατακεραύνωσε τη Νάντια Ρηγάτου που τον παράτησε 3 μέρες πριν ξεκινήσει για να πάει στην ομάδα του Σεφερλή στο Mega.Η εκπομπή είναι καλή με πολλά θέματα αποκλειστικά,αλλά ο παρουσιαστής δεν λέει τίποτα.Έχει κρύο χιούμορ,είναι αργός και δεν μιλάει καλά τα ελληνικά.Το πάνελ είναι καλό έχει δέσει.Καλά πήγε στα νούμερα,αφού βρίσκεται πάνω από το 10%.Χωρίς ανταγωνισμό βέβαια.

Ναι αρκετές πρεμιέρες είχαμε,αλλά την εβδομάδα που έρχεται θα έχουμε και άλλες.Ο Παπαδάκης ξεκινά στις 7,η Τατιάνα στις 1,ο Φώτης με τη Μαρία στις 4,οι ¨Ατέριαστοι¨ στον Skai στις 12,αλλά και το Ρουά Ματ στις 21.15.

Ξαφνικά ο Κωστόπουλος κατηγορεί το Mega,ότι δεν του επέτρεπε να φέρνει στο πρωινό πολιτικούς.Πόσο μου τη σπάνε οι άνθρωποι που ενώ τελειώνουν από μία δουλειά την κράζουν μετά.Αυτό δεν είναι αντρικός.

Όπα!Φοβερό το trailer του Γιώργου Λιάγκα και της Φαίης Σκορδά.Είναι έξυπνο και πολύ λαμπερό.Θυμίζουμε η πρεμιέρα θα γίνει 29 Σεπτεμβρίου.

Πάντως από ότι μάθαμε η πρεμιέρα των ¨Συμμαθητών¨ θα γίνει στις 13 Οκτωβρίου ή στις 20.Αυτό θα εξαρτηθεί από το πόσο διαθέσιμο υλικό θα υπάρχει μέχρι τότε.Μία εβδομάδα θα ξεκινήσουν αργότερα οι ¨Τρίχες¨ και μία εβδομάδα μετά το ¨Ταμάμ¨ και η ¨Εκδρομή¨.Το σίγουρο είναι ότι όλα στον Ant1 θα βγουν το Οκτώβριο.

Ρώτησα ανθρώπους του Ant1 τι γίνεται με τους ¨Βασιλιάδες¨ και μου είπαν ότι μέσα στο Νοέμβριο θα αποφασίσουν αν θα τους βγάλουν ή όχι.Αν βγουν θα βγουν τον Ιανουάριο και όχι σε καθημερινή βάση.

Στον Alpha το έχουν βάλει φέτος στόχο να πατώσουν μάλλον.Τι απαράδεκτο trailer έχει το ¨Όλα παίζουν¨?Πέρα από το τι είναι αντιγραφή είναι και αδιάφορο.Έλεος.Πρεμιέρα 6 Οκτωβρίου στις 4.

Την Ελένη Μενεγάκη δεν πιάσαμε σήμερα.Αποφάσισε λοιπόν φέτος να μην γυρίσει trailer.Το βρήκε περιττό.Η αλήθεια είναι ότι απλά επικοινωνιακά θέλει να μας περάσει πως δεν φοβάται καθόλου την Τατιάνα Στεφανίδου.Είναι γάτα η Ελένη.

Ύστερα σου λέει ότι δεν γράφονται βλακείες.Η φήμη που ήθελε τον Γιάννη Καπετάνιο στο πρωινό του Mega δεν ισχύει.

Φεύγει μάλλον η Ναταλία από τον Ant1.Το κανάλι δεν έχει τι να την κάνει και της έχει δώσει το ελεύθερο να αναζητήσει αλλού την τηλεοπτική της στέγη.Επικρατέστερο κανάλι είναι το Έψιλον,αν και θέτει σοβαρή υποψηφιότητα το Action24.Κρατήστε όμως και μία μικρή πιθανότητα ο Λάτσιος να το μετανιώσει και να θέλει τη Ναταλία.

Χωρίς να θέλω να ευλογήσω τα γένια μου,σας το είχα πει ότι το ¨Όνειρο Ήταν¨ του Mega θα έπεφτε πολύ.Κάτω από 30% κάνει.Ε ρε να έρθει και το ¨Μπρούσκο¨ και το βλέπω στο 10%...

Ψιττ.Όσοι γράφετε ότι ο Μουτσινάς έχει κλείσει για την επιτροπή του Familiar το έχετε χάσει.Δεν έχει γίνει καμία τέτοια κουβέντα.Μόνο για το Dancing.

Ώρα να πηγαίνω.Εμείς θεού θέλοντος και καιρού επιτρέποντος θα τα ξαναπούμε την άλλη Κυριακή.Πολλά φιλιά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου