Κυριακή 19 Οκτωβρίου 2014

Αμάλ Αλαμουντίν Οι καλύτερες εμφανίσεις της κατά την παραμονή της στην Αθήνα



Η Αμάλ Αλαμουντίν αναχώρησε από την Αθήνα για το Λονδίνο, μετά από τέσσερις μέρες παραμονής στην ελληνική πρωτεύουσα όπου προσέφερε τις νομικές συμβουλές της στην κυβέρνηση αναφορικά με την επιστροφή των Μαρμάρων του Παρθενώνα. Η σύζυγος του Τζορτζ Κλούνεϊ ήταν αναμφίβολα ένα από τα πιο πολυσυζητημένα πρόσωπα της εβδομάδας στα ελληνικά media και κατάφερε να κλέψει τις εντυπώσεις, μεταξύ άλλων, με τις κομψές εμφανίσεις της.



Για την πρώτη της εμφάνιση στην χώρα μας, αμέσως μετά την άφιξή της στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος, η Αμάλ Αλαμουντίν φόρεσε καφέ παντελόνι, μαύρο τοπ, κοντό μπεζ σακάκι και ολοκλήρωσε με καφέ παπούτσια και μαύρη tote τσάντα.


Για το πρώτο επίσημο βραδινό δείπνο η σύζυγος του Τζορτζ Κλούνεϊ επένδυσε στον εντυπωσιακό χαρακτήρα του κόκκινου χρώματος, φορώντας ένα φόρεμα με ζωνάκι στη μέση.


Για τη δεύτερη ημέρα και τη συνάντησή της με τον Υπουργό Πολιτισμού, Κώστα Τασούλα, η 36χρονη δικηγόρος διάλεξε ένα φόρεμα του οίκου Camillo Bonna σε λευκή απόχρωση με πράσινες ρίγες, ένα μπεζ ζευγάρι παπούτσια και καφέ τσάντα. 


Το βράδυ της ίδιας ημέρας, το look της ήταν επίσημο αλλά παράλληλα απλό, αποτελούμενο από ένα παντελόνι σε ίδια γραμμή και ένα floral top τα οποία συνδύασε με διακριτικά και άκρως θηλυκά αξεσουάρ (γόβες- τσάντα). 


Η εμφάνισή της στο Μουσείο Ακρόπολης έγινε με ένα κομψό κρεμ ταγιέρ του οίκου Chanel, που συνόδευσε με μαύρα αξεσουάρ.


Για την αναχώρησή της από το ξενοδοχείο της με κατεύθυνση το αεροδρόμιο, διάλεξε το μπλε χρώμα και ένα φόρεμα με καρό λεπτομέρειες δια χειρός Oscar de la Renta, ενώ η τσάντα της, του οίκου Dolce&Gabbana, σε έντονο κόκκινο χρώμα, έκανε το look πιο ιδιαίτερο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου