Σάββατο 11 Οκτωβρίου 2014

Χαμός στο Star!

Θα έχουμε βόμβες κατά τη διάρκεια της τηλεοπτικής σεζόν.Πάρα πολλές που δεν
φαντάζεστε.Βλέπετε φέτος η μάχη θα είναι σκληρή,πολύ πιο σκληρή από όλες τις προηγούμενες σεζόν.

Ξεκινάμε όμως με την πρώτη που πήρε το αυτί μας.Αναμένεται να έρθουν τρελές αλλαγές στο Star.Πηγές μας λένε ότι δεν αποκλείεται η Στεφανίδου να επιστρέψει στο παλιό της concept στην απογευματινή ζώνη και το μεσημέρι να μεταφερθεί ο Φώτης και η Μαρία.To κανάλι έχει απογοητευτεί από την πορεία του ¨Μία¨,αφού η εκπομπή κάνει μικρότερα νούμερα και από αυτά της Ελεονώρας.Το ¨Μελέτησε το¨ κόστιζε 10.000 ευρώ την εκπομπή,ενώ το ¨Μία¨ 15.000 ολόκληρες χιλιάδες ευρώ.

Βέβαια περιμένουν να δουν και πως θα πάει ο Φώτης με τη Μαρία και μετά την είσοδο της εκπομπής ¨Όλα Παίζουν¨,διότι κυριαρχεί στο κανάλι τρελό άγχος.

Ακόμα έχουν σοκαριστεί με την πορεία του ¨Kuzey Guney¨ που φέρνει μονοψήφια στη ζώνη 6 με 7.Μάλιστα η ¨Προδοσία¨ θα ολοκληρωθεί στα μέσα Νοεμβρίου και στη θέση της σειράς προβλέπεται να μπει το ¨Kuzey Guney¨ και αγχώνονται για την κατάρρευση του lead in.Αν σε μία εύκολη ζώνη όπως το 6 με 7 η σειρά κάνει 7% τότε στις 19.00 ώρα θα κάνει και 4%.Και έτσι το δελτίο θα πέσει αρκετά.

Έτσι δεν αποκλείεται αν πάει καλά ο ¨Όρκος Σιωπής¨ στην prime time να μεταφερθεί στη ζώνη lead in σε περίπτωση κακής πορεία του ¨Kuzey Guney¨.

Για να δούμε...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου