Σάββατο 31 Ιανουαρίου 2015

Οι τζιχαντιστές αποκεφάλισαν τον Ιάπωνα όμηρο Κέντζι Γκότο



Παγκόσμια φρίκη


Νέο βίντεο φρίκης από το Ισλαμικό Κράτος - Ο Ιάπωνας δημοσιογράφος φορά τη χαρακτηριστική πορτοκαλί στολή ενώ δίπλα του βρίσκεται ο εκτελεστής Τζιχάντι Τζον

Τη φρίκη σκόρπισαν για άλλη μια φορά οι τζιχαντιστές οι οποίοι έδωσαν στη δημοσιότητα ένα βίντεο διάρκειας ενός λεπτού και επτά δευτερολέπτων στο οποίο εκτελείται δι' αποκεφαλισμού ο Ιάπωνας όμηρος Κέντζι Γκότο.



Ο Γκότο, ο οποίος ήταν δημοσιογράφος, εμφανίζεται με τη χαρακτηριστική πορτοκαλί στολή όλων των θυμάτων των τζιχαντιστών ενώ δίπλα του βρίσκεται ο μαυροντυμένος άντρας που έχει γίνει γνωστός στη Δύση με το όνομα Τζιχάντι Τζον.




Στο μήνυμά του πριν την εκτέλεση ο μαυροντυμένος Τζιχάντι Τζον ακούγεται να λέει απευθυνόμενος στον Ιάπωνα πρωθυπουργό:

Εσείς όπως ο ανόητος σύμμαχό σας σε αυτό το σατανικό συνασπισμό αρνείστε να καταλάβετε ότι εμείς με τη χάρη του Θεού είμαστε το ισλαμικό χαλιφάτο και με δύναμη έχουμε ένα τεράστιο στρατό διψασμένο για το αίμα σας. Άμπε (σ.σ. ο πρωθυπουργός της Ιαπωνίας) με την απρόσεκτη απόφασή σου να λάβεις μέρος σε έναν πόλεμο που δεν μπορείς να κερδίσεις όχι μόνο θα σκοτώσεις αυτόν τον όμηρο αλλά θα σκορπίσουμε το θάνατο όπου βρίσκουμε τους ανθρώπους σου. Κι έτσι τώρα ξεκινά ο εφιάλτης για την Ιαπωνία».





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου