Πέμπτη 18 Ιουνίου 2015

Ολοκληρώθηκε το Eurogroup – Δεν υπάρχει συμφωνία



Αναμένονται δηλώσεις


Βάλντις Ντομπρόβσκις: Η Ελλάδα να δεσμευτεί σοβαρά στις διαπραγματεύσεις - Το Eurogroup είναι σε ετοιμότητα να συγκληθεί ανά πάσα στιγμή - Ντάισελμπλουμ: O χρόνος τελειώνει, η μπάλα είναι στο γήπεδο της Ελλάδας

Χωρίς συμφωνία για την Ελλάδα ολοκληρώθηκε το απόγευμα της Πέμπτης το Eurogroup, στο Λουξεμβούργο.



Όπως ανακοίνωσε μέσω Twitter ο αντιπρόεδρος της Κομισιόν, Βλάντις Ντομπρόβσκις, δεν υπήρξε συμφωνία στη νέα συνεδρίαση των υπουργών Οικονομικών της Ευρωζώνης.

Παράλληλα, κάλεσε την Ελλάδα να δεσμευτεί για σοβαρές διαπραγματεύσεις, ενώ υπογράμμισε πως το Eurogroup είναι σε ετοιμότητα να συγκληθεί ανά πάσα στιγμή.

Την ίδια ώρα, μετά το τέλος του Eurogroup, άλλοι Ευρωπαίοι αξιωματούχοι ανέφεραν πως όχι μόνο δεν υπάρχει συμφωνία, αλλά ούτε προοπτική συμφωνίας.

Πάντως, κύκλοι της ΕΚΤ φέρονται να διαψεύδουν τόσο το δημοσίευμα της Die Zeit για νέα πρόταση των Θεσμών προς την Ελλάδα, όσο και τις πληροφορίες περί πεντασέλιδης πρότασης του Γιάνη Βαρουφάκη στο Eurogroup. 

Ντάισελμπλουμ: Δεν είναι ορατή ακόμη μια συμφωνία. Οι συνομιλίες της περασμένης εβδομάδας ή εβδομάδων δεν τελεσφόρησαν. Ο χρόνος τελείώνει.

Στείλαμε έντονο σήμα στην Ελλάδα. Υπάρχει δυνατότητα να υπάρξει συμφωνία και η μπάλα είναι στο γήπεδο της Ελλάδας.

Το tweet του Βλάντις Ντομπρόβσκις



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου