Τρίτη 7 Ιουλίου 2015

Η Άννα Ζηρδέλη μιλάει για όλους και για όλα!

1)Και ξαφνικά βρεθήκατε στην ομάδα του ¨Πρωινό ΣουΚου¨.Πως έγινε η προσέγγιση; - Ετσι ξαφνικα!Ολα τα ομορφα έρχονται εκει που δεν τα περιμένεις . Οπως ολα τα παιδια ετσι κι εγω περασα απο καστινγκ που εκανε το καναλι και επιλέχτηκα . 2)Πως είναι στη συνεργασία η Μαρία Μπεκατώρου;Τι άποψη είχες για εκείνη πριν τη γνωρίσεις; - Η Μαρια ειναι επαγγελματίας ,αγαπάει πολυ αυτο που κανει και φαινεται! Η άποψη μου σαφώς και μετα τη συνεργασία μας αυτη ειναι καλύτερη διοτι εχει παρει πλέον σάρκα και οστά! Ειναι ενα μικρό παιδι με τη ζωντάνια της και παράλληλα μια ιδανική συνεργάτιδα που ειναι παντα δίπλα σου! 3)Με ποιους από την ομάδα έχεις δεθεί περισσότερο; -κάνοντας εναν μικρό απολογισμό για το μικρό μας αυτο ταξίδι ειμαι πολυ χαρούμενη για τη συνεργασία μου αυτη! Ευτυχως με όλη την ομαδα ηρθαμε αρκετα κοντα και γίναμε μια ομορφη παρέα που μιλάμε μερα παρα μερα ακομη και σημερα ! 4)Σε αγχώνουν τα δημοσιέυματα που θέλουν την ομάδα να αλλάζει ριζικά την επόμενη σεζόν; Μην προτρέχουμε απο αυτα που ακούγονται πριν τις επίσημες ανακοινώσεις του καναλιού! Θα στεναχωρεθώ σιγουρα εαν γινει αυτο αλλα δεν ηρθε και το τελος του κόσμου, όλα ειναι μεςα στη ζωή! 5)Τα νούμερα τα παρακολουθείς;Πως τα κρίνεις; Τα νουμερα τα παρακολουθώ αλλα δεν ξερω να τα αναλύω. Δεν ειμαι ο κατάλληλος άνθρωπος για να τα κρίνει, ακομη μαθαίνω και η άποψη μου δεν ειναι αντικειμενική ! 6)Ποιον καλεσμένο ξεχωρίζεις από αυτούς που έχουν περάσει αυτούς τους 2 μήνες; Όλες οι επιλογές ηταν ιδιαίτερες! Ο καθε καλεσμένος εδωςε και κατι με την παρουσία του. Θα ηταν άδικο να πω οτι ξεχώρισα κάποιον,λάτρεψα ομως λιγο παραπάνω το Νικο Μουτσινά που στο Φινάλε της εκπομπής μας χάρισε δωσεις γέλιου και ξενοιασιάς που όλοι εχουμε αναγκη αυτες τις μέρες!
7)Το τελευταίο διήμερο έπρεπε να παρουσιάσετε ένα ψυχαγωγικό πρόγραμμα και παράλληλα η πολιτική κατάσταση της χώρας ήταν πολύ άσχημη.Πως το βίωσες; Με μια λέξη "Δυσκολα" φταςαμε στον 21ο αιώνα να διχάζουν εναν λαό με ιςτορια. Ειναι δουλεια μας η ψυχαγωγία και πρεπει να υπηρετήσουμε αυτο το σκοπό με τα καλα και τα στραβά της χώρας. Ο κόσμος εχει τη δυνατότητα της επιλογής και απ οτι φάνηκε ήθελε λίγες στιγμες ξεγνοιασιάς !
8)Tον ανταγωνισμό πως το κρίνεις; Κοιτάμε να κανουμε τη δουλεια μας σωστα και να ειναι το καναλι ευχαριστημένο. Ανταγωνισμός υπήρχε και θα υπαρχει δεν θα σταματήσει ποτε. 9) Δώσε μας μία ευχή για το καλοκαίρι! Να εχουμε υγεια και ολα τα υπόλοιπα έρχονται και παρέρχονται!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου