Παρασκευή, 24 Ιουλίου 2015

Νίκος Μουτσινάς: Σήμερα αποχαιρετά τη μητέρα του Φρόσω

 
 
Το τελευταίο αντίο στην μητέρα του Φρόσω θα πει σήμερα ο Νίκος Μουτσινάς. Η μητέρα του έφυγε από τη ζωή το πρωί της Τρίτης σκορπίζοντας τη θλίψη στα αγαπημένα της πρόσωπα και στον γιο της, που της είχε μεγάλη αδυναμία.
 
Οι δυο τους ήταν πολύ δεμένοι, και πάντα την βλέπαμε να τον καμαρώνει στις πρώτες σειρές των θεάτρων και όχι μόνο. Η κυρία Φρόσω ήταν πάντα εκεί, κοντά του σε κάθε νέο βήμα, για να τον στηρίξει και να τον “πειράξει” με την κλασική ατάκα της Ελληνίδας μάνας για το πότε θα παντρευτεί ο γιος της.
 
Δυστυχώς τον τελευταίο μήνα, χτυπήθηκε από επιθετικό καρκίνο και έφυγε έτσι ξαφνικά για την γειτονιά των αγγέλων... Η κηδεία της θα γίνει σήμερα από το Κοιμητήριο του Παπάγου. Ο Νίκος, που όλο αυτό το διάστημα ήταν στο πλευρό της, είναι συντετριμμένος, αλλά έχει στο πλευρό του φίλους και αγαπημένα πρόσωπα που του δίνουν κουράγιο.

 
Ο γνωστός παρουσιαστής και ηθοποιός είχε στενοχωρηθεί βαθιά και με τους θανάτους του παππού του και της γιαγιάς του κι αυτό ήταν το τελειωτικό χτύπημα για εκείνον. Τελευταία φορά τους είχαμε δει μαζί στο θέατρο Γκλόρια τον Μάιο, που είχε πάει για να καμαρώσει τον γιο της στην επίσημη πρεμιέρα της παράστασης του με τίτλο Ο κος Παπαπαναγιωτοπουλάκης”.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου